Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (2023)

Nordnet.dker uden sammenligning, den største online børsmægler i både hele norden og Danmark, og jeg har brugt selv platformen siden 2017. Nordnet kom til Danmark i 2001 hvor de allerede fra starten var en stor succes, som endda er blevet kåret som Årets Børsmægler af Dansk Aktionærforening 10 gange hvilket er rekorden. Nordnet tilbyder online aktiehandel for alle deres kunder i de nordiske lande, hvor de i dag har over 700.000 aktive kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Nordnet har en brugervenlig platform, billige priser og udover almindelig aktiehandel, så har de investeringsprodukter som pensionsopsparinger, månedsopsparinger, Superfonden og flere som gør Nordnet perfekt til både nye og mere erfarne investorer.

Deres målgruppe er den almindelige private investor som mig selv, og Nordnet var også den første platform jeg valgte, da jeg selv begyndte at handle med aktier. Jeg har igennem tiden forsøgt at se hvad de andre platforme kunne tilbyde, men jeg har ikke kunne finde andre platforme med så mange muligheder som jeg har hos Nordnet.

Jeg vil i denne anmeldelse, forsøge at fortælle hvem Nordnet er og give dig en ide om årsagen til deres popularitet.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (1)
Opret en Nordnet konto

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Opret gratis konto her→

Gå direkte til afsnittet om:

Sådan kommer du igang på under 2 minutter

For at få mest muligt ud af anmeldelsen, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos Nordnet. Det tager kun 1 minut og 33 sekunder at få den oprettet (ja, min bedre halvdel oprettede en konto og jeg tog tid).

På under 2 minutter kan du på den måde komme i gang med at bruge dem.

 1. Du begynder med at gå til Nordnets forside ved at klikke her
 2. Nu skal du klikke på ”Bliv kunde” (Det er gratis og tager kun 1 minut at oprette din konto)
Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (2)

3. Skriv dit CPR nummer og log nu kan du logge ind på din nye konto

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (3)

Nu er du faktisk allerede igang hos Nordnet og kan lave din første investering hos dem. Nordnet er uden tvivl en af de nemmeste platforme at komme igang med

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (4)
Opret en Nordnet konto

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

(Video) Nordnets Månedsopsparing - Snydt af høje kurser? (Prisen på aktier stiger lige inden Nordnet køber)

Opret gratis konto her→

Hvem er Nordnet?

Nordnet startede Stockholm tilbage i 1996 som den første online børsmægler i Skandinavien. I 2001 fusionerede de med deres konkurrent TeleTrade og derved kom de med deres tjenester på det danske marked. De har senere lavet yderligere opkøb i norden, hvilket har kunne fremme deres store vækst og deres produktudvikling. Nordnet har gjort sig unikke i Skandinavien, ved at holde sig til det marked og i stedet udvikle og forbedre deres produkter. Dette har uden tvivl også har skabt deres succes, hvor de har haft en eksplosiv vækst i kunder. I 2016 havde Nordnet ramt over 500.000 kunder, mens de to år senere i 2018 havde mere end 700.000 kunder og kan dermed kalde sig markedsledere i norden.

Nordnet giver dig mulighed som en første platform til at lave børshandler i realtid og har efterfølgende været nyskabende og lavet produkter som de konkurrerende platforme ikke tilbyder. Af disse produkter kan jeg nævne Superfonden, pensionsopsparing, månedsopsparing og superlånet som alle er produkter som markedet ikke har set magen til før.

Du kan også læse en større Nordnet anmeldelse fra aktieskole.com som jeg også er medejer af.

Hvorfor vælge Nordnet?

Størstedelen af Nordnets forretning består af investering i aktier og fonde. Måden Nordnet tjener penge er på kurtage og gebyrer på deres valutaveksling når man handler med aktier hos dem. Men de har valgt at de hellere vil holde disse omkostninger nede med alle deres investeringsprodukter og i stedet gå efter at have flere kunder. Derfor kan du som almindelig privat investor, få blandt markeds laveste omkostninger på din aktiehandel. Derudover så kan du også benytte superlånet, hvor du med sikkerhed i dine aktier, kan få lov at låne penge til en yderst attraktiv rente, som eksempelvis kan bruges til flere investeringer eller hvad du ellers ønsker. Dette er blot nogle få ting der gør Nordnet til et godt valg uanset hvad du ønsker at investere i.

Fordele

 • Mulighed for at investere frie midler og pension
 • Gratis digital investeringsprofil
 • Lav kurtage fra kun 29 kroner
 • Ingen depotgebyr
 • Gode investeringsmuligheder som f.eks. Superfonden, pensions samt månedsopsparingen
 • Automatisk indberetning til skat
 • Dansk kundeservice

Ulemper

 • Alle deres produkter kan gøre det en smule uoverskueligt for de nye brugere

Få Gratis investeringsforslag

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (5)

Kunne du godt tænke dig at komme igang med at investere i aktier og investeringsforeninger, men ved ikke helt hvad du skal investere i? Så har Nordnet udviklet ”Investeringsguiden” som giver dig et forslag til en gratis skræddersyet investeringsportefølje.

Med investeringsguiden kan du få en fuldstændig gratis skræddersyet portefølje med konkrete investeringsforslag.

Det tager kun få minutter

1. Gå til Nordnets forside, ved at klikke her

2. Klik på ”Bliv kunde” (Det er gratis og tager kun 1 minut at oprette din konto)

3. Udfyld dit CPR nr, og Login ved hjælp af NemID.

4. . Vælg investeringsguiden og besvar spørgsmålene som på billedet nedenfor.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (6)

5. Nu vil du få vist din skræddersyede portefølje, med konkrete forslag på hvad du bør investere i.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (7)

Det tager kun få minutter og så får du dine helt egne investeringsforslag så du kan komme igang med at investere.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (8)
Få en Nordnet konto

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Opret gratis konto her→

Nordnet depot

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (9)

For at investere i aktier og værdipapirer skal du bruge etaktiedepot. Når man bliver kunde hos Nordnet, får man et aktiedepot Nordnet somgiver dig mulighed for at investere i aktier, investeringsforeninger, ETF’ersamt mange flere værdipapirer. Du kan følge dit depot hos Nordnet på din computer,eller på mobilen med Nordnets app. Et Nordnet depot har ingen depotgebyrer,hvilket betyder at det er gratis at være kunde hos dem og både private ogvirksomheder har mulighed for at oprette et depot.

(Video) PAS PÅ! Nordnets nye indeksfonde med GRATIS kurtage og lave omkostninger, MEN de koster dyrt i SKAT

Produkter hos Nordnet.dk

Noget af det mest interessante ved Nordnet.dk er deres innovative produkter, som ikke findes hos konkurrenterne. Dette er selv årsagen til at jeg igennem flere år har lavet min investering i aktier igennem Nordet. Jeg vil derfor fortælle om alle de investeringsprodukter som er med til at skabe Nordnets succes. Nordnet.dk er klart en af de investeringsplatforme med flest investeringsprodukter.

Pension hos Nordnet

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (10)
 • Simpelt at investere
 • Ingen faste gebyrer
 • Valgfrihed
 • Omfattet af Garantiformuen

Når du laver en pensionsopsparing, så bør du stille dig selvspørgsmålet ’’hvad koster min pensionsopsparing?’’. Grunden til at du skal gøredet, er fordi de forskellige pensionsopsparinger ikke er gratis at bruge. Du betalernemlig et gebyr årligt til enten din bank, din investeringsforening eller hvordu nu måtte have lavet din pensionsopsparing og det er ikke billigt.

Det er helt normalt at man kommer til at betale mellem 1 til3 % om året i omkostninger. Ja, nu tænker du måske at det ikke lyder særligtdyrt, men hvis man betaler det om året indtil man skal på pension, så vil duende med at mangle mere end en million når du går på pension, som du sandsynligviskunne nyde gavn af bedre selv end at betale for din pensionsopsparing. Derudoverså kan mange heller ikke selv bestemme hvordan deres pension bliver investeret.

Hvis du vil have lov til selv at bestemme over din pensionsopsparing, så kan dette gøres med Nordnet. Du kan nemlig få oprettet en ratepension eller alderspension og du kan også få overført din eksisterende pensionsopsparing til Nordnet.

Hvis du ønsker at have in pensionsopsparing hos Nordnet, såkan den oprettes som en privat opsparing, og som selvstændig kan du få oprettetdin egen arbejdsgiverordning så dine penge indbetales direkte på dit depot.

Grunde til at mange pensionsopsparinger er dyre, er fordi de har nogle faste omkostninger og gebyrer til administration og lignende. Men hos Nordnet ser det noget anderledes ud, som du kan se nedenfor.

Gebyrer hos Nordnet:

 • Oprettelsesgebyr: 0 kroner
 • Gebyr for indbetalinger: 0 kroner
 • Årligt depotgebyr: 0 kroner
 • Opsparing i fonde: 0 % i købsafgift og 0 % i salgsafgift

Du betaler altså kun kurtage når du køber og sælger dine værdipapirer som er fra 29 kroner.

Hvis du vil læse mere omkring pensionsopsparing hos Nordnet, så kan du gøre det her

Nordnet superfonden

Udover de andre fordele, så kan du med en Nordnet pensionsopsparingogså benytte Nordnet Superfonden, som giver dig mulighed for at investere iindexfonde fuldstændig gratis. Med Nordnet superfonden kan du investere i allederes 4 superfonde som er den danske, norske, svenske og den finske. På denmåde vil du kunne sprede dine investeringer utroligt bredt og få dine pengeinvesteret i et passivt forvaltede index i stedet for en aktivt forvaltetinvesteringsforening. Jeg investere selv så passivt som overhoved muligt, da detpå den lange bane gælder om at få så få omkostninger som muligt når maninvestere.

Med Superfonden kan du få en god spredning på dininvestering ved at få den spredt i disse 4 superfonde hvor du har en ÅOP på 0 %,ingen kurtage når du handler og ingen forvaltningsgegyrer. Du skal minimuminvestere for 100 kroner ad gangen og maksimalt for 100.000 kroner om dagen.

Det eneste minus der er ved Superfonden er at man kun kanbruge det som en af Nordnets pensionskunder, da man ikke kan investere igennemSuperfonden fra dit normale aktiedepot.

Fordelene ved superfonden er:

 • 0 kroner i kurtage
 • 0 % i årlige forvaltningsgebyrer
 • 0 % i administrationsgebyrer
 • Mulighed for at sprede dig ud på 4 markeder med étinvesteringsprodukt

Og den eneste ulempe er som sagt at Superfonden kun kan handlesfra et pensionsdepot.

Hvis du vil læse mere om Nordnet Superfonden, så kan du gøre det ved at klikke her.

Månedsopsparing

Vil du gerne kunne investere et fast beløb hver enestemåned, uden at du manuelt skal fortage dig noget som helst? Og vil du gerneligesom med Superfonden kunne investere fuldstændig fri for gebyrer ogomkostninger, så er Nordnet månedsopsparing et godt bud på en løsning for dig.

Med deres månedsopsparing kan du sætte din investeringfuldstændig på autopilot og investere helt automatisk i fonde og investeringer.

Med Nordnet månedsopsparing får du følgende fordele:

 • 0 kroner i kurtage og gebyrer
 • Stort udvalg af fonde og investeringsforeninger
 • En fuldstændig simpel måde at lave en opsparingi værdipapirer
 • Du kan til enhver tid sælge dine værdipapirer hvisdu ønsker det

Og som ulempe, så er månedsopsparingens eneste minus at du ikkekan investere i enkeltaktier, men kun fonde og investeringsforeninger.

Jeg bruger selv månedsopsparingen og har gjort i flere år,og der er ingen tvivl om at jeg forsætter den fremover. Jeg laver en fastoverførsel fra min konto til mit Nordnet depot, og så snart pengene eroverført, så kan de ikke blive brugt til forbrug.

Hvis du er blevet nysgerrig omkring Nordnet månedsopsparing, så læs min anmeldelse og erfaring med Nordnet månedsopsparing her.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (11)
Få en gratis månedsopsparing

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

(Video) Nordnets Indeksfonde - Fordele og Ulemper

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Opret gratis konto her→

Nordnet Superlånet

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (12)

Nordnet har lavet et nyt produkt som hedder Superlånet, som er deres nye låneprodukt. Nordnet Superlånet er et super godt tilbud for investorer der søger at låne penge med sikkerhed i sin aktieportefølje og hvor ÅOP er ned til 1,99 %.

Mange investorer vælger at geare deres investeringer vedlåne penge til yderligere værdipapirer og eftersom aktiemarkedet i gennemsnitgiver mellem 5 og 7 % i årligt afkast så lyder det jo også som en godforretning. Du skal bare være opmærksom på at Superlånet er med en variabelrente, så det har mulighed for at stige. Derfor er Superlånet sandsynligvisikke for de helt nye investorer, men nærmere for dem som har en smule mereerfaring. Der er i hvert fald en god mulighed for at belåne din portefølje medeksempelvis eksempelvis 10 % og geninvestere det lånte beløb for at få etstørre afkast uden alt for meget risiko.

Hvis du vil vide mere omkring superlånet så kan du læse mere ved at klikke her

Nordnet Smarte Porteføljer

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (13)

Med Nordnet Smarte Portteføljer som er en af Nordnets nyesteog mest innovative produkter, vil du få adgang til en fuldstændig ny typeforvaltning af dine penge. Med Nordnet Smarte Porteføljer vil der blivebalanceret i fordelingen mellem risiko og afkast på en anderledes og smarteremåde. For med Nordnet Smarte Porteføljer skal det ikke kun fungere når aktiemarkedetgår godt, men også når det går ned af bakke. Mange fonde koncentrerer sig på enfordeling af aktier, renter og en smule råvare, mens Nordnet Smarte Porteføljerer fleksible og tilpasser denne fordeling konstant.

Konceptet er at der er indbygget rådgivning i dette produkt.Her vil kundernes investeringshorisont, risikovillighed samt risikokapacitet blivefundet, så alle kunder får præcis den rette portefølje til deres ønske ogbehov. De har nemlig skabt en digital rådgivning, hvor ingen kunder får desamme spørgsmål fordi det næste spørgsmål afhænger af hvad kunden svarer oghvad hans eller hendes behov er.

Nogle af fordelene ved Nordnet smarte porteføljer er:

 • 0 kroner i kurtage
 • Rigtig rågivning digitalt
 • Få en gratis investeringsplan
 • Porteføljen blive automatisk tilpasset ifhrisiko og afkast
 • Koster kun et årligt gebyr på 0,79 % og 0,99 %om året
 • Start for kun 100 kroner

Den eneste ulempe er at det kun er private investorer derkan benytte Nordnet Smarte Porteføljer, da virksomheder endnu ikke kan.

Læs mere omkring Nordnet smarte porteføljer ved at klikke her

Nordnet Markets

Nordnet Markets er en af nordnets helt nye produkter, hvor du kan få lov til at handle med nordens største udbud af børshandlede produkter, og hvor du kan få mulighed for at spekulere i enten op- og nedgang i udvalget af børsindeks såsom råvarer, aktier m.v. Du kan her få lov at handle med bull & bear-certifikater samt mini futures i hele norden. Du kan også få muligheden for at gear din investering med op til x15, hvis du ønsker at tage en smule mere risiko, men dette er dog mest for de mere erfarne investorer. Når man investere igennem Nordnet Markets, så er der en minimums investering på 1000 kroner per ordre.

Nordnet markets er derudover også fuldstændig kurtagefri ligesom deres andre produkter.

Vil du læse mere omkring Nordnet Markets, så klik her

Priser og kurtage

Nordnet er meget åben omkring deres priser og kurtage, da de er utroligt lave og simple. Det kan nemlig være utroligt svært at finde ud af hvad alle platformene koster og de har mange forskellige gebyrer, så almindelige private investorer ikke selv kan regne priserne ud.

Nordnet har nemlig valgt at have en simpel udregning afderes priser. Jo mere du handler, jo billigere bliver det at handle.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (14)

Priserne er gældende ved online handel med aktier, investeringsbeviserpå Københavns Fondsbørs.

Nordnets priser på kurtage er helt klart i den lave ende, ogved mange handelsplatforme er der også depotgebyr som en ekstra administrationsomkostning, men det er der ikke hos Nordnet, hvilket gør det fuldstændig gratisat være kunde hos Nordnet.

Se priserne hos Nordnet ved at klikke her

Nordnet App til Android og iOS

Det er efter hånden blevet mere og mere brugt at handle framobilen og hvis det også gælder dig, så kan du også bruge Nordnets App som erlavet en App til både Android og iOS. Her kan du få et fint overblik over dineinvesteringer og du har også mulighed for at købe og sælge enkeltaktier uansethvor du befinder dig.

Jeg bruger personligt Nordnets App dagligt til at følge oppå mine egne investeringer på farten.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (15)

Du kan hente Nordnets app igennem deres hjemmeside ved at klikke her

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Nordnet?

Nordnet er en af de største handelsplatforme i Norden, hvor du kan handle med værdipapirer i form af aktier, ETF’er osv. Nordnet Blev grundlagt tilbage i 1996 og er idag ejet af Öhman Group samt Nordic Capital. Du kan læse mere om Nordnet her

(Video) Nordnets 4 nye passive indeksfonde | Investering i billige aktie-fonde er dyrt i skat (Se hvorfor)

Opgiver Nordnet automatisk til SKAT?

Ja, Nordnet opgiver helt automatisk til SKAT for dig.

Hvordan køber man aktier hos Nordnet?

For at købe aktier hos Nordnet så skal du blot oprette en konto hos dem. Når den er oprettet, så kan du oprette et aktiedepot og søge efter den eller de aktier du gerne vil købe og lægge en ordre.

Hvornår skal man betale kurtage hos Nordnet?

Når du handler hos Nordnet betaler du kurtage, som er på 0,10% eller minimum 29 kr. pr. handel.

Konklusion

Når jeg personligt som investor skal vælge hvilken online handelsplatformjeg skal bruge, så vælger jeg ud fra platformens brugervenlighed, produkter samtpriserne. Her har Nordnet virkeligt ramt plet på alle områder, hvilket er årsagentil at deres handelsplatform har vundet prisen som Årets Børsmægler for 10endegang og det er derfor jeg selv har valgt at investere igennem Nordnet.

Nordnet passer efter min mening helt perfekt til både denhelt nye begynder indenfor aktieinvestering men også den mere garvede investor.

Grunden til at jeg selv startede som investor hos Nordnet var grundet nogle af deres smarte produkter som eksempelvis Månedsopsparingen, kombineret med deres simple brugervenlige brugerflade og attraktive priser har gjort at jeg forsætter nu og mange år frem med at bruge deres platform.

Stor Nordnet Anmeldelse (2022 priser & kurtage) Min erfaring efter 5 år (16)
Få en gratis Nordnet konto

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Opret gratis konto her→

FAQs

Er Nordnet en god investering? ›

Hvis du går op i investering, har du med garanti hørt om aktier. Har du hørt om aktier, så har du med al sandsynlighed også hørt navnet Nordnet. Og det med god grund – Nordnet er nemlig, uden sammenligning, den største online børsmægler i Norden, og dermed også Danmark.

Hvad koster det at handle hos Nordnet? ›

Du betaler ikke noget depotgebyr hos Nordnet. Det er med andre ord gratis at være kunde. Du betaler kurtage, når du handler, og hvis du investerer i udenlandske aktier, betaler du for at veksle - det man kalder valutaspread.

Er det sikkert at bruge Nordnet? ›

Når du er indlogget hos Nordnet, kan du kun overføre penge eller værdipapirer fra dit depot til dine på forhånd anmeldte konti. Nordnet tilbyder ikke såkaldt betalingsformidling. Dette øger sikkerheden, da dine penge og værdipapirer ikke kan overføres til konti, som du ikke selv har angivet.

Hvilken aktie platform er bedst? ›

Top 3 Bedste investeringsplatform 2022
 • eToro – Populær investeringsplatform med 0 kr. for kurtage og gebyr på aktiehandel.
 • Nordnet – Stor dansk investeringsplatform for dig der gerne vil handle med danske aktier.
 • SaxoInvestor – Populær dansk investeringsplatform med stort udvalg af danske aktier.
Jun 30, 2022

Hvad skal man investere i på Nordnet? ›

Investér i alt fra aktier til fonde.

Fra et aktiedepot hos Nordnet kan du investere i aktier, investeringsforeninger, ETF'er og en lang række andre værdipapirer. Du får overblik med automatisk opdaterede aktiekurser i realtid samt adgang til analyser, tips og inspiration.

Hvad er forskellen på egenkapital og markedsværdi? ›

Egenkapitalens bogførte værdi kan ses i et selskabs offentliggjorte årsregnskab, og den fremkommer som summen af bl. a. selskabskapital, henlæggelser og reserver. Egenkapitalens markedsværdi fremkommer ved at gange antallet af udestående aktier med prisen pr.

Videos

1. Why I'm Buying NORDNET [SAVE STOCK] - My first non-US growth stock!
(Investing for all)
2. Nordnet vs Saxo Bank / Sammenligning af Priser, Investeringsløsninger og Brugervenlighed
(Kristian Bruus)
3. Nordnet VS Saxo! Den bedste investeringsplatform?
(Enkel Investering)
4. Nordnet eller Saxo Bank? (Sammenligning af brugervenlighed, investeringsløsninger og priser)
(MyLearn Økonomi)
5. Saxoinvestor får nye priser på kurtage | Saxo Bank aktier (Så mange penge mister du på 30 år)
(Økonomichefen)
6. Alle bør have en aldersopsparing
(Formuepleje)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 02/15/2023

Views: 6314

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.