Schengen-viisumi Indonesia - Alankomaat (2023)

Hae Schengen-viisumia Indonesiasta tuleville vieraille, jotka haluavat matkustaa Alankomaihin

Schengen-viisumi Indonesia - Alankomaat (1)

Schengen-viisumi Indonesia - Alankomaat (2)
Terveysmatkavakuutus Schengen-viisumi

Ota nyt Allianzin matkariskivakuutus vieraasi Indonesiasta!

√ Täyttää kaikki Schengen-viisumin vaatimukset.

√ Hoitokulut katettu 30.000 XNUMX € asti Kotiinkuljetus: kaikki tarvittavat kulut.

√ Voit muuttaa käytäntöä sillä välin maksutta.

√ VIISUMITAKUU: Et maksa mitään, jos viisumisi hylätään.

√ Maailman suurimman matkavakuutusyhtiön varmuus: Allianz Global Assistance.

Premium alkaen 3 € per päivä

Tuleeko joku Indonesiasta esimerkiksi perhevierailulle Alankomaihin? Sitten on ensin haettava Schengen-viisumia. Schengen-viisumilla indonesialainen voi oleskella Schengen-alueella enintään 90 päivää. Tärkeä edellytys Schengen-viisumin saamiselle on Schengenin viisumivaatimukset täyttävän sairausvakuutuksen ottaminen.

(Video) Indonesia Visa on Pakistani Passport | Indonesia Visit Visa for Pakistani | Indonesia Visit Visa

Jos oleskelusi päätarkoitus on Alankomaat, voit hakea Schengen-viisumia Alankomaiden Jakartan-lähetystöstä. Tätä varten varaat ensin ajan kautta VFS Global, joka on suurlähetystön nimeämä ulkopuolinen palveluntarjoaja ottamaan ja tarkastamaan viisumihakemus ja muut asiakirjat.

Kuusi vaihetta viisumin hakemiseen Alankomaihin

Jos haluat matkustaa Indonesiasta Alankomaihin enintään 90 päiväksi esimerkiksi loma-, työ- tai perhematkalle, sinun on haettava Schengen-viisumia Indonesiasta. Voit tehdä tämän myös Belgiassa tai Luxemburgissa Alankomaiden hakemuspaikalla Jakartassa.

Vaihe 1: Tarkista ensin, tarvitsetko viisumin Alankomaihin ja mistä voit hakea viisumia. Jos et tarvitse viisumia, katso mitä muita asiakirjoja tarvitset matkallesi. Schengen-viisumia varten voit mennä Indonesiaan VFS Globalin sovelluskeskus Balilla, Jakartassa tai Surabayassa.

Vaihe 2: Kerää oikeat asiakirjat matkasi tarkoituksen mukaan. Löydät tarkistuslistan tarvitsemistasi asiakirjoista VFS Global -verkkosivustolta. Alankomaat tunnustaa vain Indonesian passit, joissa on allekirjoitus tai hyväksyntäleimalla. Jos matkustat perheenjäsenen kanssa, joka on EU:n, ETA:n tai Sveitsin kansalainen, saatat saada ilmaisen helpottavan Schengen-viisumin.

Vaihe 3: Varaa aika VFS Globalin kanssa, jos sinulla on kaikki Schengen-viisumin hakemiseen tarvittavat asiakirjat. Voit hakea viisumia 6 kuukautta ennen matkaa, mutta vähintään 45 kalenteripäivää ennen matkaa. Jos olet merenkulkija, voit hakea viisumia 9 kuukautta etukäteen.

Vaihe 4: Mene tapaamiseen VFS Globalissa ja tuo kaikki asiakirjat. Tapaamisen aikana luovutat asiakirjat, annat sormenjälkesi (jos olet vähintään 12-vuotias), vastaat matkaasi koskeviin kysymyksiin, maksat viisumin kulut ja keskustelet siitä, haetko passin viisumin kanssa vai lähetätkö sen osoitteesi. Saat viitenumeron hakemuksesi seurantaa varten.

Vaihe 5: Nouda passi tai lähetä se sinulle. Saat sähköpostin, kun hakemuksesi on valmis. Jos hakemuksesi hyväksytään, viisumi jumissa passiisi. Tarkista, että viisumissasi olevat tiedot ovat oikein. Jos tiedot ovat virheellisiä tai et voi käyttää viisumia haluamaasi matkaan, ota yhteyttä Hollannin suurlähetystöön Jakartassa.

Vaihe 6: Valmistele matkasi. Matkustat passissasi olevan Schengen-viisumin kanssa Alankomaihin tai toiseen Schengen-maahan. Näytä viisumi lähdettäessä ja saapuessa. Rajatarkastus pyytää sinulta myös muita asiakirjoja, kuten sinun lääketieteellinen matkavakuutus. Voit lukea mitä tarvitset Alankomaihin matkustamiseen tarvittavasta tarkistuslistasta.

Onko sinulla kysyttävää ajanvarauksesta VFS Globalissa tai hakemuksesi tilasta? Ota yhteyttä VFS Globaliin Indonesiassa. Onko sinulla toinen kysymys? Ota yhteyttä Hollanti maailmanlaajuisesti.

Schengen-viisumi Alankomaat: tärkeimmät vaatimukset

Tärkeimmät vaatimukset Alankomaiden Schengen-viisumin hakemiselle ovat:

 • Indonesiasta tulevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva matkustusasiakirja (passi). Matkustusasiakirjan on oltava voimassa 3 kuukautta pidempään kuin viisumikauden päättyminen, eikä se saa olla vanhempi kuin 10 vuotta.
 • On varaa matkaan taloudellisesti: hänellä on riittävät toimeentulovarat. Alankomaissa vaatimus on 55 euroa päivässä matkustajaa kohti. Jos matkustajalla ei ole riittäviä varoja, takaajan (kutsuvan osapuolen) tulee olla takaaja. Tämän jälkeen tarkastellaan tämän henkilön, sponsorin, tuloja.
 • Asuinpaikkaan liittyvät asiakirjat, kuten hotellivaraus tai todistus asumisesta (asumisesta) yksityishenkilön tai takaajan kanssa. Alankomaiden osalta tätä tarkoitusta varten on täytettävä alkuperäinen lomake "takuutodistus ja/tai yksityinen majoitus". Tämä lomake on laillistettava kunnassa.
 • Terveysmatkavakuutus koko Schengen-alueelle vähintään 30.000 XNUMX euron vakuutusturvalla.
 • Vaihtoehto tai varaus lentolipulle. Älä varaa (maksa) lippua ennen kuin viisumi on myönnetty!
 • Tekee uskottavan, että hän palaa Indonesiaan (tai alkuperämaahan) ajoissa. Se on todisteiden yhdistelmä. Esimerkiksi aiemmat viisumit (länsimaihin), työpaikka, kiinteistön hallinta ja muut asiat, jotka osoittavat vahvan sosiaalisen tai taloudellisen siteen alkuperämaahan, kuten alaikäisten lasten hoito.
 • Ei ole ilmoitettu Euroopan viranomaisille, eikä se uhkaa yleistä järjestystä tai kansallista turvallisuutta.
 • Täytetty ja allekirjoitettu Schengen-viisumihakemuslomake.
 • Kaksi tuoretta passin kokoista kuvaa, jotka täyttävät vaatimuksen.

Katso myös kattava tarkistuslistamme Schengen-viisumin hakemiseen Alankomaihin.

Hollannin suurlähetystö Jakartassa

Yhteydenotto

 • Suurlähettiläs: Rob Swartbol
 • Osoite: Jalan HR Rasuna Said Kav.S-3, Jakarta 12950.
 • Puhelin: +62215248200 Avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.
 • Fax: + 62215200734
 • Sähköposti: jak@minbuza.nl
 • Aukioloajat: maanantaista torstaihin: 8.00 - 16.00 Perjantai: 8.00 - 14.00.

Konsuliosaston yhteystiedot

 • Aukioloajat (vain sopimuksen mukaan): Maanantai: 9.30–12.00, tiistaista perjantaihin: 8.00–12.00.
 • Konsulitiedustelut sähköpostitse: Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttäYhteydenottolomake.
 • Schengen- ja Karibian viisumit: Varaa aika kauttaVFS Global(englanniksi).

Missä ja milloin viisumihakemus jätetään Alankomaihin?

Viisumihakemus Alankomaihin voidaan jättää aikaisintaan 6 kuukautta ja viimeistään 15 kalenteripäivää (normaalin enimmäispäätösajan vuoksi) ennen suunnitellun matkapäivän alkamista. Siksi on suositeltavaa jättää hakemus hyvissä ajoin, mieluiten vähintään kuukautta ennen suunniteltua lähtöpäivää.

Lyhytaikaista Schengen-viisumia varten sinun tulee varata aika VFS Globalilta, joka on ulkopuolinen palveluntarjoaja, joka vastaanottaa ja tarkistaa viisumihakemusasiakirjat. Tulet sitten käymään sovittuna päivänä ja kellonaikana ja toimitat hakemuksen ja pakolliset asiakirjat, mukaan lukien sairausvakuutuksen. Sinun on myös maksettava hakemusmaksu paikallisessa valuutassa. VFS:n maailmanlaajuiset sijainnit:

JAKARTA – Yhteinen viisumikeskus

(Video) Hungary Visa

 • Kuningan City Mall, 1. kerros, nro L1-30-32,
 • Jl. prof. DR. Satrio Kav.18, Setiabudi, kuningan Jakarta – 12940, Indonesia

BALI – Yhteinen viisumikeskus

 • Benoa Square, 3. kerros nro. 14.3/A, Jl. Ohita I
 • Gusti Ngurah Rai No. 21A, Kedonganan, Kuta, Bali – 80361, Indonesia.

SURABAYA – Yhteinen viisumikeskus

 • 10. kerros, yksikkö 11, Graha Bukopin
 • Jl. Panglima Sudirman No. 10-18, Surabaya – 60271, Indonesia

Terveysmatkavakuutus Schengen-viisumi

Jos tarvitset sairausvakuutuksen Schengen-viisumia varten, Allianz Global Assistancen matkariskivakuutus on erinomainen valinta. Tämä matkavakuutus on tarkoitettu erityisesti Indonesiasta tuleville ulkomaisille vieraille (ystäville, perheelle tai kumppanille), jotka tulevat Alankomaihin.

Huomaa: Tämä vakuutus voidaan lunastaa vain alle 70-vuotiaille!

Allianz Global Assistancen matkariskivakuutus on erinomainen lääketieteellinen matkavakuutus kaikille Indonesiasta. Vakuutus korvaa muun muassa yleislääkäri-, lääkkee-, ambulanssi- ja sairaalakuluja Hollannissa ja muissa Schengen-maissa 30.000 XNUMX euroon asti, mutta myös kotiuttamiskulut. Tämä tarkoittaa ulkomaalaisen vieraasi tuomista takaisin Indonesiaan sairauden tai kuoleman varalta. Tämä vakuutus soveltuu vain odottamattomiin (lääketieteellisiin) tilanteisiin Alankomaissa oleskelun aikana. Olemassa olevat sairaudet, viat ja raskaus eivät kata.

Huomaa: Tämä vakuutus on otettava ennen kuin lähdet Indonesiasta ja matkavakuutus voidaan ottaa vain alle 70-vuotiaille! Onko vieraasi vanhempi? Lue lisää vaihtoehdosta täältä:Schengen-matkavakuutus yli 70-vuotiaille.

Allianzin matkariskivakuutus Schengen-viisumeille

Premium per henkilö per päiväalkaen 2 €,-
Ikäraja enintään70 vuotta
SOS-kulut (mukaan lukien apu, pelastus ja etsintä)
Lääkärikulut (mukaan lukien sairaala-, erikoislääkäri- ja lääkärikulut)
Vakuutetun sairaus, tapaturma tai menetys
Vakuutetun perheen ulkopuolisen perheen tapaturma tai kuolema
Rivivakuutetun matkakumppanin kuolema
Kotiuttaminen (mukaan lukien ambulanssikone ja kuolleiden jäänteiden kuljetus)
Hautajaiset/hautauskulut ja perheen matkakulut
Matkustusasiakirjat (ostokulut)
Vaihtovaatteet ja/tai kylpytuotteet
Asuntojen vaurioituminen
Vakuutetun omaisuuden vahinko alkuperämaassa
Pakotettu viive
Vakuutusvaihtoehdot:
Talviurheilu ja erikoislajit
Peruutusvakuutus
Maailman kattavuus

Schengen-viisumi Indonesia - Alankomaat (3)

Ota sairausvakuutus tästä!

Allianz Global Assistancen matkariskivakuutus on kansainvälinen sairausvakuutus alle 70-vuotiaille ulkomaalaisille matkustajille, jotka eivät asu Alankomaissa. Vakuutus on paras valinta Schengen-viisumin hakemiseen ja täyttää kaikki vaatimukset.

Matkariskivakuutuksen ottaminen on helppoa ja nopeaa. Saat vakuutuksen 24 tunnin sisällä sähköpostilla arkisin (jos haluat aikaisemmin, soita tai laita viestiä).

√ EU:n hyväksymä sairausvakuutus ulkomaisille matkustajille.
Schengen-viisumitakuu: Jos viisumi hylätään, sinun ei tarvitse maksaa.
√ Hoitokulut katettu 30.000 XNUMX € asti Kotiinkuljetus: kaikki tarvittavat kulut.
√ Vakuutusehdot hollanniksi ja/tai englanniksi.
√ Laajennettavissa kattavuudella erityisurheilulajeja ja maailmankattavuutta varten.
√ Peruutusvakuutus on mahdollinen (edellyttäen, että matka on varattu hollantilaiselta matkanjärjestäjältä).

Premium Travel Risk Insurance sairausvakuutus alkaen 2 € per henkilö

Laske palkkioSulje heti

Vakuutuskortti Matkariskivakuutus»
Vakuutusehdot Matkariskivakuutus hollanniksi»
Vakuutusehdot Matkariskivakuutus englanniksi»

Allianz Global Assistance on maailman suurin matkavakuutuksen ja avun tarjoaja. Luotettu osoite sairausvakuutuksen ottamiseksi verkossa!

(Video) 🇪🇺 Schengen Tourist Visa For Indian #schengen #schengenvisa #travelbackpackervisaexperts

Terveysmatkavakuutus ja -takuu

Takaatko ulkomaisen vieraasi tai kumppanisi? Ota sitten itse sairausvakuutus ja lähetä vakuutus viisuminhakijalle sähköpostitse. Matkavakuutus on myös sinun taloudellinen suojasi. Loppujen lopuksi olet taloudellisesti vastuussa kaikista lääketieteellisistä kuluista, ja ne voivat olla huomattavia. Jos otat vakuutuksen, suosittelemme varmistamaan, että olet vakuutuksenottaja (vakuutusmaksun maksaja) ja vieraasi on vakuutettu. Tämän etuna on, että myös mahdolliset vahingonkorvaukset siirretään sinulle, ei vieraasi pankkitilille.

Suosittelemme Allianz Global Assistancen matkariskivakuutusta. Se on erinomainen sairausvakuutus Schengen-viisumin hakemiseen.

Usein kysytyt kysymykset Schengen-viisumi Indonesia – Alankomaat (FAQ)

Tarvitsenko Schengen-viisumin matkustaakseni Indonesiasta Alankomaihin?

Kyllä, indonesialaisilta vaaditaan viisumi Alankomaihin ja Schengen-alueeseen.

Mitä lääketieteellistä matkavakuutusta suosittelet Schengen-viisumihakemusta varten?

DeMatkariskivakuutusAllianz Global Assistance on erinomainen vakuutus Indonesiasta tuleville matkailijoille, täyttää kaikki vaatimukset ja sen hyväksyvät aina suurlähetystö ja VFS Global. Allianz Global Assistance on maailman suurin matkavakuuttaja, ja se on valittu useaan otteeseen Alankomaiden parhaaksi matkavakuuttajaksi.

Jos viisumi hylätään, menetänkö rahani?

Ei, jos viisumi on hylätty ja vakuutus ei ole vielä astunut voimaan, vakuutus peruuntuu eikä sinun tarvitse maksaa mitään. Joten et ota riskiä.

Kuinka monelle päivälle tai maahantulolle minun on haettava viisumia?

Ensimmäisellä viisumihakemuksella olet yleensä oikeutettu vain yhteen maahantuloon. Viisumi voidaan myöntää myös kahteen tai useampaan maahantuloon. Siksi Indonesiasta usein matkustavien on parasta pyytää useampaa pääsyä. Jos olet aiemmin käynyt Alankomaissa Schengen-viisumilla ilman ongelmia, voit hakea toistuvaa maahantuloa seuraavalla kerralla.

Kuinka kauan viisumin hakeminen Indonesiasta Alankomaihin kestää?

Normaalitilanteessa suurlähetystö tekee päätöksen 15 kalenteripäivän kuluessa. Tämä päätösaika määräytyy lailla, ja se sisältyy Euroopan viisumisäännöstöön (termiasetus (EY) 810/2009). Oikeudellinen päätösaika alkaa päivästä, jona suurlähetystö vastaanottaa viisumihakemuksen. Joissakin tapauksissa tutkimuksen tekemiseen tarvitaan enemmän aikaa. Päätösaikaa voidaan tällöin pidentää enintään 30 päivään. Jos näin on, IND ilmoittaa sinulle. Jos lisäasiakirjoja tarvitaan, tätä määräaikaa voidaan poikkeuksellisesti pidentää 60 päivään.

(Video) Visa Free Countries For Pakistani Passport 2022 | Schengen Visa | Dubai Visa | Maldives | Visit Visa

Kuinka paljon etukäteen minun tulee hakea viisumia?

Schengen-viisumihakemus Alankomaihin voidaan jättää aikaisintaan 6 kuukautta ja viimeistään 15 kalenteripäivää (normaalin enimmäispäätösajan vuoksi) ennen suunniteltua matkapäivää. Siksi on suositeltavaa jättää hakemus hyvissä ajoin, mieluiten vähintään kuukautta ennen suunniteltua lähtöpäivää.

Mitä Schengen-viisumi Alankomaihin maksaa?

Viisumi lyhytaikaista oleskelua varten (enintään 90 päivää) maksaa 80 € 6–12-vuotiaille lapsille: 40 € alle 6-vuotiaille lapsille: ​0 € VFS-palvelumaksun Global kustannukset voivat olla enintään 40 € (puolet viisumihakemuksen maksusta).

Mitä asiakirjoja tarvitsen viisumihakemusta varten?

Viisumihakemus alkaa täyttämällä a viisumihakemuslomake ja sitten kerätä pakolliset asiakirjat, kuten todiste matkasairausvakuutuksesta. Parasta mitä voit tehdä sen eteen muistilista ulkoministeriöstä.

Mitä ehtoja viisumihakemuksen tulee täyttää?

Sinulla on oltava voimassa oleva passi ei vanhempi kuin 10 vuotta. Et saa muodostaa uhkaa jonkin Schengen-maan yleiselle järjestykselle, kansalliselle turvallisuudelle tai kansainvälisille suhteille. Lisäksi on olemassa useita ehtoja, jotka voit lukea täältä: viisumimenettelystä »

Travelinsurancediscount.nl

Kumppanimme käsittelee Allianz Global Assistancen Travel Risk Insurance -sairausvakuutuksen hakemuksesi Travelinsurancediscount.nl

Kysyä?

Onko sinulla kysyttävää matkariskivakuutuksesta, Schengen-viisumin sairausvakuutuksesta? Lähetä sähköposti: info@reisverzekeringkorting.nl .

(Video) ⚠️ Alerts | Schengen Work Permit | Europe Schengen Work Visa #workpermit #schengen #schengenvisa

Schengen-viisumi Indonesia - Alankomaat (4)

Videos

1. On Arrival Visa Process at Bali Airport | April 2023 | Documents required | #shorts
(Indian girl in Australia)
2. Europe Schengen Work Visa #workpermit #schengen #schengenvisa #india #kashmir #punjab #amritsar
(Travel Backpacker Visa Experts)
3. HOW TO APPLY 🇲🇽MEXICO VISA FROM 🇮🇳INDIA! #shorts
(Touristal India Shorts)
4. Colombia Visa
(Travel with Anwar)
5. Top 10 visa free countries for Indian passports holders #visafreecountries #visafreecountry #viral
(Ritu Pandit)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 06/10/2023

Views: 6271

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.