Paras tutkijan tutkinto 2022: ssä: Ammatillinen neuvonta (2023)

Paras tutkijan tutkinto 2022: ssä: Ammatillinen neuvonta (1)

Mietitkö, minkä asteen sinun täytyy olla opettaja? Ennen kuin aloitat tutkinnon suorittamisen, sinun on ensin varmistettava, että ura opettajilla on oikea polku sinulle. Tästä syystä tämä artikkeli tyhjentää kaiken, jotta voit valita, mikä tutkinto on sinulle parhaiten sopiva.

Tämän lisäksi tiedät, että ainutlaatuisen tyyppinen ihminen on erinomainen opettaja. Opettajien vaikutuksia ei tietenkään voida esittää numeroina tai tilastoina. Pienet asiat ovat tärkeimpiä.

Esimerkiksi opettajilla kestää kauemmin tapaaminen opiskelijoiden kanssa lounasaikaan. Tai etsi jatkuvasti tapoja kannustaa opiskelijoita pysymään motivoituneina ja onnellisina ollessaan koulussa.

Joten, jos haluat jatkaa palkitsemista ura koulutuksessa? Olet ehkä miettinyt, millaisen tutkinnon sinun täytyy olla opettaja. On todella erilaisia ​​vaihtoehtoja tutkinto ja todistukset että sinun on tultava opettajaksi haluamasi opettajan tyypin ja jo koulutuksen tason mukaan. Sukellaan katsomaan mikä on paras tapa sinulle!

Mitä opettaja tekee?

Itse asiassa opettajilla ja suurilla professoreilla on erilainen vastuu ja velvollisuudet. Periaatteessa opettajat työskentelevät lasten tai aikuisten kanssa luokkahuoneessa tai muissa oppimisympäristöissä.

Opettajat työskentelevät myös luokassa tai muissa oppimistilanteissa olevien lasten tai aikuisten kanssa. Ja nämä oppimisparametrit sisältävät julkisia tai yksityisiä kouluja, charter- tai magneettikouluja. Sekä kouluja vieraassa maassa tai kouluja ihmisille, jotka eivät puhu English vuonna Yhdysvallat tai ulkomailla.

Erityisesti ala-, keskiasteen ja keskiasteen opettajilla on tärkeä rooli lasten elämän ja tulevaisuuden kokoonpanossa. He opettavat kielitaiteiden ja matematiikan aloilla sekä käyttäytymisessä ja kurinalaisuudessa.

Vaikka kaikki opettajat suorittavat samat perustyön tehtävät, heidän työnsä voi vaihdella huomattavasti sijainnista luokkahuoneessa ja erikoisuudesta riippuen. Opettajat voivat kuitenkin valita useiden luokan parametrien välillä, ja oppilaiden ikä auttaa määrittämään opetuksensa suuntautumisen.

Yleisimmät koulutustasot ovat ala-asteen, keskiasteen, valmisteleva, esiopetus, erityisopetus ja toisen asteen koulutus. Jonkin verran opettajat voivat myös halutessaan työskennellä opiskelijoiden kanssa verkkokursseilla.

Tulevana opettajana. Hae nyt yksi näistä21-apurahat opettajille ja opettajille ulkomailla opiskeluun

Ura opetuksessa - mitä sinun on tiedettävä

Opettajaura voi olla sekä tyydyttävä että kannustava. Hyvillä opettajilla on positiivisia vaikutuksia nuoriin joka päivä. He opettavat opiskelijoilleen paitsi akateemisten taitojen myös myös kuinka toimia oikein. Sekä kuinka seurustella toisten kanssa ja kuinka tehdä ahkerasti tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jos odotat uraa, jonka kautta voit osallistua yhteiskuntaan ja tehdä todellisia muutoksia maailmassa, voit harkita opettajan ammattia.

On myös tärkeää pitää mielessä, että ura opetuksen alalla voi olla valtava. Yleensä opetus sisältää uran koulutuksen aloilla, hallinto, kirjastotiede, neuvonta, Ja enemmän.

Lisäksi opetuksessa on jopa useita tasoja, joille voidaan valita keskittyminen perus-, keskiasteen tai keskiasteen opintoihin. Päättäminen opetettavasta aiheesta tai tasosta voi olla yksi vaikeimmista päätöksistä.

Monilla opettajiksi päättävillä on pitkä ja tyydyttävä ura, vaikka jotkut lähtevät kentältä aikaisin etsimään uutta työpaikkaa useista syistä.

Ennen kuin omistat aikaa ja energiaa sertifiointiin ja koulutukseen, joka tarvitaan opettajan paikan löytämiseen. On erittäin tärkeää varmistaa, että olet hyvässä asemassa tehtävässäsi ja että opetus sopii sinulle.

Hakea ja ansaita tutkinto alkaenMontessorin opettajakoulu, Ja myös saada tietoja heidänApurahat, lukukausimaksut, pääsy, sijoitus

Hyvän opettajan ominaisuudet

Vaikka olet kiinnostunut valitsemaan uransa opettajina, jokaisella hyvällä opettajalla on perusominaisuuksia.

Näin ollen selvittääksesi, onko koulutus todella sinulle oikea ura, varmista, että ymmärrät, mikä tekee hyvästä opettajasta ja kenellä on taidot ja ominaisuudet, jotka ovat yhteensopivia opetuksen kanssa.

Ensinnäkin, jotta voisit olla hyvä opettaja, sinun on nautittava yhteydestä muihin ihmisiin ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, etenkin nuorten kanssa. Opettaminen on sosiaalinen työ, joka edellyttää jatkuvaa vuorovaikutusta muiden kanssa.

Toiseksi jokaisella hyvällä opettajalla on oltava erinomainen ymmärrys aiheesta ja kyky kommunikoida tietosi tehokkaasti muille.

Kolmanneksi, hyvät opettajat ovat myös potilaita. Jos menetät malttisi helposti, kouluympäristö ei ehkä ole ihanteellinen paikka sinulle.

Neljänneksi, opettajat ovat joustavia ja osaavat tehdä päätöksiä nopeasti. Heidän pitäisi pystyä tekemään säätöjä, kun asiat eivät suju suunnitellulla tavalla (koska he eivät tee sitä usein).

Lopuksi, opettajien on oltava jossain määrin tiukkoja ja kyettävä valvomaan sääntöjä, mutta heidän on myös valittava taistelunsa.

Tärkeintä kaikesta, opettajat välittävät. He välittävät opiskelijoistaan ​​ja heidän menestyksestään. Ilman tätä ominaisuutta opettajana olemisesta tulee jonkin aikaa tehtävä. Jos olet intohimoinen tiettyyn sisältöalueeseen tai yleensä oppimiseen ja välität todella muista, sinulla on mahdollisuus tulla erinomaiseksi opettajaksi.

Urakehityksen opettaminen

Tämän lohkon kuvaus. Käytä tätä tilaa kuvaamaan lohkoasi. Teksti tehdään. Tämän lohkon kuvaus. Voit käyttää tätä tilaa kuvaamaan lohkoasi. Tämän lohkon kuvaus. Käytä tätä tilaa kuvaamaan lohkoasi. Teksti tehdään. Tämän lohkon kuvaus. Voit käyttää tätä tilaa kuvaamaan lohkoasi.

Mitkä ovat opettajana olemisen edut?

Opettajan vankan vuosipalkan lisäksi julkisten koulujen opettajat voivat saada suuria etuja! Edut julkisten koulujen opettajille ylittävät usein muiden toimialojen edut.

Opettajien pätevyysvaatimukset

Ollakseni rehellinen, opettajaksi tuleminen edellyttää useita vaiheita. Koulutus- ja sertifiointiprosessi päättyy tosielämän opetuskokemukseen. Useimmat yliopistot ja korkeakoulut kutsuvat tätä vaihetta "opiskelijan opetukseksi". Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen opiskelijan on työskenneltävä rinnakkain opettajan kanssa taitojensa parantamiseksi.

Opiskelijakokemuksellesi asetetut erityisvaatimukset riippuvat kuitenkin yliopistostasi tai yliopisto-ohjelmistasi. Tämä voi olla vain yksi lukukausi koulussa, koko vuosi koulussa tai jako kahden eri luokkahuoneen välillä.

Useimmissa tapauksissa ohjelmallasi on toimisto, joka on omistettu sijoitteluun opetustehtävissä. Yliopistot ymmärtävät, että on tärkeää olla yhteydessä kokeneeseen mentoriin, joka opettaa heidän sertifiointialueensa mukaista ainetta.

Sinun on täytettävä tietyt ehdot etukäteen, kuten suoritettava tietyt kurssit ennen opetuksen aloittamista. Varmista, että ymmärrät nämä vaatimukset hyvissä ajoin, ja suunnittele opettajan kokemus, jotta et menetä koko lukukautta ja älä viivytä valmistumista. Muista myös toimittaa kaikki vaaditut lomakkeet ja asiakirjat ajoissa.

Lue:
MTTC Michiganin opettajatesti 2022 | Vinkkejä, testiopinto-opas…

Työnäkymien ja palkkojen opettaminen

USA: n työtilastoviraston mukaan. Yhdysvalloissa opettajien työllisyyden kasvun odotetaan olevan noin 8% vuosikymmenellä, joka päättyy 2026. Kasvu on hiukan korkeampaa kuin kaikkien ammattien odotettavissa oleva 7%: n kasvu.

Useat tekijät vaikuttavat opetustöiden saatavuuteen. Matematiikan tai luonnontieteiden opetusta varten sertifioidut ihmiset ovat yleensä enemmän kysyttyjä kuin ne, jotka opettavat englantia tai yhteiskuntatutkimusta. Lisäksi kaupungeissa tai maaseudulla kilpailu työpaikoista on vähemmän kuin lähiöissä.

Esimerkiksi matematiikan tai luonnontieteiden opettaja, joka on halukas työskentelemään tiheään asutussa kaupungissa, löytää todennäköisemmin työn helpommin kuin englantilainen opettaja, joka etsii työtä lähiöissä.

Yhdysvalloissa on opiskellut 6.7 miljoonaa opiskelijaa kahdessa vuodessa ja 10.6 miljoonaa opiskelijaa neljässä vuodessa, joten toisen asteen koulutuksen työpaikat kasvavat. Bureau of Labor Statistics ennustaa, että keskimääräistä nopeampi 13%: n kasvu luo 177,000: n opetusasemat 2024: lle.

Katso tämä25 Vähemmän stressaavia töitä eläkkeelle jääneille opettajille

Vaiheet opettajaksi tulemiseen

Kun olet intohimoinen lasten koulutukseen ja hyvinvointiin. Luuletko pystyväsi ohjaamaan ja motivoimaan lapsia?

Onko sinulla myös kyky luoda palkitsevia oppimiskokemuksia lapsille? Näetkö itsesi luovana ja innovatiivisena ihmisenä, joka pystyy voittamaan perinteiset opetusmenetelmät? Jos näin on, opetus voi olla sinulle sopiva.

Tämä vaihe on täydellinen opas siitä, kuinka tulla suurenmoiseksi ja sertifioituksi opettajaksi missä tahansa maailman osassa.

OK, tiedät selvimmän tavan tulla opettajaksi

Minkä asteen sinun täytyy olla opettaja?

Opettajankoulutusta koskevien vaatimusten noudattaminen on merkki ahkerasta työstä ja omistautumisesta, mutta opetuksen aloittaminen voi olla hämmentävää. Koska käytettävissä on niin paljon tutkintovaihtoehtoja, jotkut potentiaaliset opettajat saattavat kyseenalaistaa opettajaksi tulemisen nimensä todella tarpeen.

Vaatimukset voivat vaihdella valtiosta toiseen, mutta opettajauralle on joitain yleisiä suuntaviivoja tutkintotodistuksille.

Opetustutkinnon vaihtoehdot

Voit valita tutkintojen tai pätevyyskirjojen välillä, jotka tarvitset saadaksesi opettajaksi kokemuksen ja opettajan tyypin perusteella.

Joka tapauksessa sinun tulee aina varmistaa, että opiskelemasi yliopisto tai yliopisto on akkreditoitu. Jos näin ei ole, työnantajat eivät ehkä harkitse sinua palkkaamista.

Sinun tulisi myös harkita kustannuksia, jotka aiheutuvat siitä, etteivät juuttu valtavaan opintolainavelkaan. Tutki ohjelmien kustannukset, hae apurahoja ja katso saako myös taloudellista apua.

Kun olet löytänyt joitain kiinnostavia ohjelmia, ota yhteyttä alumneihin saadaksesi selville, mitä heillä on sanottavaa. Tämä voi auttaa sinua tarkentamaan ihanteellisen ohjelman hakua ja selvittämään, onko se sinulle sopiva.

Tutkitaan vaihtoehtojasi nyt!

Kandidaatin tutkinto

Jos sinulla ei vielä ole lisenssiä, tämä on ensimmäinen askel sertifioiduksi opettajaksi. Kaikki julkiset koulut edellyttävät vähintään kandidaatin tutkintoa.

Monet yliopistot ja korkeakoulut tarjoavat kandidaatin tutkintoja koulutuksessa, mukaan lukien tarkemmat ohjelmat. Kuten varhaiskasvatus, jos haluat tulla esimerkiksi esikoulun tai ala-asteen opettajaksi.

Jos haluat tulla opettajaksi tietyssä aineessa, kuten luonnontieteessä, historiassa tai taiteessa, on hyvä idea olla alaikäinen aiheesta, josta olet intohimoinen. Tällä tavalla sinulla on erittäin hyvin varusteltu ja pätevä opettamaan tuleville opiskelijoillesi kaikki heidän tarvitsemansa.

Optioita ja ohjelmia on monia, riippuen siitä opetuspolusta, jota haluat seurata.

Voinko saada opettajan lisenssin kandidaatin tutkinnolla?

Kyllä, voit hankkia kandidaatin tutkinnon, joka sisältää osallistumisen sertifioituun opettajien valmisteluohjelmaan, joka lopulta johtaa lisensseihin valtion osavaltiossa.

Sadat akkreditoidut korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat tätä varten yhteisiä tutkinto- ja koulutusohjelmia. Valtion sertifikaatin hankkiminen edellyttää yleensä kokeen, kuten valtion testin tai Praxis-kokeen suorittamista. Tarvitaan myös opetusosa.

Riippuen siitä valtiosta, jossa haluat opettaa, on myös muita vaihtoehtoisia tapoja valtion hyväksymille sertifikaateille.

Kuinka kauan kestää opetustodistuksen saaminen kandidaatin tutkinnolla?

Vaihtoehtoiset sertifiointiohjelmat antavat yliopistollisen tutkinnon ja työkokemuksen omaaville opiskelijoille mahdollisuuden saada opetuslisenssi edellä mainitun perinteisen reitin ulkopuolella. Tyypillisesti näiden ohjelmien avulla voit opettaa luokassa nopeammin kuin tyypillinen koulutuksen valmisteluohjelma.

Nämä ovat lyhyitä ja intensiivisiä ohjelmia, joiden tarkoituksena on viedä sinut luokkahuoneeseen mahdollisimman nopeasti, joskus jopa alle yhdeksään kuukauteen. Jos lisenssisi ei ole koulutusta ja haluat nopeuttaa opetuksen sertifiointiprosessia, on olemassa jopa online-opettajien sertifiointiohjelmia, joiden avulla voit opettaa samalla, kun ansaitset tutkintoa.

Opettajien maisterin tutkintovaihtoehdot

Jos haluat opettaa lukion tai korkeakoulun opiskelijoita, tarvitset todennäköisesti maisterin tutkinnon. Jotkut koulut eivät tarvitse sitä, mutta se varmasti auttaa sinua löytämään työpaikan ja avaamaan aivan uuden mahdollisuuksien maailman.

Maisterin tutkinto koulutuksessa tarkoittaa myös sitä, että saat korkeamman palkan, koska olet pätevämpi. Ansiosi määrä riippuu tarkalleen missä asut, mutta ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneiden lukiolaisten keskipalkka Yhdysvalloissa on 9,000 dollaria korkeampi kuin kandidaatin tutkinnon suorittaneilla. Tämä tarkoittaa noin 500,000 XNUMX dollaria enemmän elinaikanaan, kaikki verkkotunnuksesi ansiosta!

Jos haluat saada maisterin tutkinnon koulutuksessa, sinulla on monia vaihtoehtoja. Voisit mennä kouluun kokopäiväisesti saadaksesi tutkintosi mahdollisimman nopeasti. Monet opettajat opiskelevat kuitenkin osa-aikaisesti opettaessaan päivällä, mikä on hieno idea tulojen jatkumiselle.

Voit jopa saada opettajan kokonaan verkkoon: se on hieno vaihtoehto, jos sinulla on aktiivinen elämä, jota et voi odottaa. Verkko-opiskelu antaa sinulle mahdollisuuden oppia kotoa ja antaa sinulle suurimman joustavuuden, jonka avulla voit jatkaa työskentelyä tai huolehtia perheestäsi samalla kun yrität saada maisterin tutkintoa.

Miksi opettajien tulisi saada maisterin tutkinto?

Tutkimus on osoittanut, että opetuksen maisterin etuna ovat korkeammat palkat ja uramahdollisuudet. Vielä tärkeämpää on, että sen on osoitettu parantavan luokan suorituskykyä hyödyttäen suoraan lukemattomia opiskelijoita.

Kansallisen koulutusprosessin arvioinnin (NAEP) viimeisimmän raportin mukaan luokanopettajat, joiden opettajina ovat opettajat, joilla on koulutuksen maisteri, saivat parempia tuloksia standardisoiduissa matematiikan ja lukemisen kokeissa kuin opiskelijat, jotka ovat kokopäiväisiä opettajia koulutuksen kandidaatin kanssa.

Jopa opetuksen ulkopuolella työnantajat vaativat yhä enemmän työntekijöiden verkkotunnuksia, mikä luo vahvaa kysyntää nykypäivän markkinoilla. Monille opettajille, monilla teollisuudenaloilla, heidän työtyytyväisyytensä tulee heidän kyvystään motivoida.

Ennen kaikkea korkea-asteen koulutuksesi ei vain nosta seuraavaa palkkaasi, vaan saat syvemmän ymmärryksen erilaisista opetusmenetelmistä ja tyytyväisyyden opiskelijoiden elämään kohdistuviin vaikutuksiin.

Opettajien maisterintutkinnot

Nykypäivän kilpailukykyisillä työmarkkinoilla kandidaatin tutkinto ei usein riitä. Maisterin tutkinnon suorittaneet opettajat syventävät ymmärrystään opetusteoriasta ja ovat sitoutuneet opiskelijoidensa kasvuun ja menestykseen.

Ylemmän asteen ja jatkokoulutuksen ohjelmat tarjoavat koulutuksen ammattilaisille kuvan käytännön tilanteesta, joka ohjaa sekä luokkahuoneen dynamiikkaa että ainutlaatuista yksilöllistä oppimista.

Jos etsit omaa koulutusta ja yrität päättää minkä tutkinnon suorittaa, tutustu parhaisiin opettajien maisteriohjelmiin.

Tässä on luettelo erityyppisistä ja millaisista maisterin tutkintoista, jotka sinun tulee opettajaksi

Parhaat maisterintutkintojen koulut opettajille

Yhdellä maan tunnetuimmista laitoksista, Kalifornian yliopistolla, Los Angelesissa, on merkittävä vaikutus innovatiivisten opettajien koulutuksen ja STEM-pohjaisten ohjelmien kautta.

Tarjolla on erilaisia ​​erikoistumisia, kuten teknologia- tai koulutushallinto, erityisopetus, ohjelmat ja opetus.
Käy koulussa

Yksi matalimmista lukukausimaksuista, Floridan yliopiston kasvatustieteen maisteri on vain 6,400 dollaria ja keskipalkka 10 valmistumisen jälkeen on 60,300 dollaria.

Se ei ole saatavana vain joustavassa muodossa ja kohtuuhintaan, mutta myös opetustaitojen kehittämiseksi ehdotetaan kahdeksan erilaista keskittymää.
Käy koulussa

Maisterintutkinto Arizonan osavaltion yliopistossa kouluttaa opettajia, jotka oppivat kehittämään tietojaan, taitojaan ja johtajuuttaan.

Kurssit sisältävät sellaisia ​​aloja kuin lasten ohjaaminen ja johtaminen, opettajien valmistelu pienten lasten emotionaalisten, sosiaalisten ja kasvatustarpeiden hallitsemiseksi paremmin.

Jos haluat jatkaa englannin opetusta toisena kielenä, tämä ohjelma saattaa olla sinulle oikea!
Käy koulussa

Wyomingin yliopiston koulutusjohtamisen maisterin tavoitteena on auttaa opettajia laajentamaan uravaihtoehtojaan ja etenemään ammatillisen kehityksen avulla.

Opiskelijoilla on mahdollisuus seurata kahta erilaista polkua: toinen, joka vaatii opinnäytetyön ja toinen tieteellistä projektia.

Molemmat siirrot vaativat vähintään 32-opintopisteitä ja sisältävät monikulttuurisen koulutuksen, tutkimuksen ja syventävän koulutuksen kurssit.
Käy koulussa

Albanyn yliopistossa, joka on osa SUNY (New Yorkin osavaltion yliopisto) -järjestelmää, on nyt 17,000-opiskelijoita. Ennen kaikkea he tarjoavat periaatteessa enemmän kuin 1,000-opintoja ulkomailla, samoin kuin 120-perustutkinto-ohjelmia ja 125-jatko-ohjelmia.

Koulutuskoulu tarjoaa 19-arvostettuja maisteri- ja maisteriohjelmia, joista monet ovat saatavilla verkossa.
Käy koulussa

Parhaat online-maisterintutkinnot opettajille

Verkko-maisteriohjelmat on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille taitot, joita he tarvitsevat menestyäkseen koulutustilanteissa. 2018: n ja 2027: n välillä arvioidaan, että 52.1 miljoonaa opiskelijaa tulee peruskouluun ja keskiasteen koulutukseen, mikä tarkoittaa, että opettajien kysyntä kasvaa edelleen.

Jos työskentelet jo kokopäiväisesti ja etsit tutkintoa rinnakkain, olet todennäköisesti jo alkanut etsiä sitä verkossa.

Tai ehkä olet löytänyt unelmiesi koulun, mutta sinun on opiskeltava verkossa maantieteellisten rajoitusten vuoksi. Tilanteestasi riippumatta nämä opettajien online-maisterin tutkinnot voivat olla seuraava askel.

Online-koulut opetuksen maisteriksi

Ensimmäinen akkreditoitu voittoa tavoittelematon Yhdysvaltain yliopisto, University of People, on omistettu korkeakoulutuksen kehittämiseen opiskelijoille ympäri maailmaa. Näin he auttavat selviytymään taloudellisista, maantieteellisistä, poliittisista ja henkilökohtaisista haasteistaan.

M.Ed-ohjelmassamme on kaksi erikoistumista: perus / keskiasteen koulutus ja keskiasteen koulutus. Ja voit päättää suorittaa molemmat erikoistumiset vähintään 16-kursseilla.

Kurssien kautta, kuten oppimisen ja opetuksen teoria, arviointi, lasten kehitys ja kasvatustutkimus. Ohjelman tavoitteena on luoda tehokkaita oppimisympäristöjä ja saada opiskelijat mukaan omaan ammatilliseen kehitykseen.

Käytä tätä

Ohjelma ei ole vain edullinen, vaan se tarjotaan täysin verkossa. American College of Education -verkkotutkinto keskittyy opetussuunnitelmaan ja opetukseen, ja se sisältää useita erikoistuneita vaihtoehtoja. Kuten digitaalinen oppiminen ja opettaminen, peruslukutaito ja eriytetty opetus.

12-pakollisia kursseja opettavat korkealaatuiset opettajat, jotka puolustavat näyttöön perustuvaa opetusta ja arviointia sekä kunnioittavat kansallisia ja kansallisia pedagogisia standardeja.

Käytä tätä

Arlingtonin Texasin yliopisto tarjoaa kolme ainutlaatuista verkkokoulutuksen maisteriohjelmaa. Opiskelija voi valmistua opetussuunnitelmasta ja opetuksesta keskittyen kirjallisuustieteisiin, matematiikan ja luonnontieteiden opetukseen.

Jokainen ohjelma vaatii 30 opintopistettä ja noin 18 kuukautta kokopäiväistä ilmoittautumista. Texasin yliopiston maisterin tutkinto on akkreditoitu opettajien koulutuksen akkreditoinnin kansallisen neuvoston toimesta.

Käytä tätä

US News and World Report sijoittui parhaiden koulukoulujen joukkoon. Etelä-Kalifornian yliopisto valmistuu maisteriopiskelijoilleen kokonaan verkossa. Varsinkin viikoittaisiin luokkiin osallistuvat ja käytännön kokemukset kentältä.

Opiskelijat voivat myös halutessaan keskittyä useiden aiheiden tai yksittäisten aiheiden ohjaamiseen keskiasteen tai perusasteelle.

Käytä tätä

Mitä voit tehdä opettajien maisterin tutkinnolla

Jos sinulla on jo kandidaatin tutkinto koulutuksessa, olet todennäköisesti ajatellut hankkivan maisterin tutkinnon parantaa uramahdollisuuksiasi koulutuksen alalla. Mutta älä hämätä myyttiä siitä, että tutkintotodistusten opettaminen on varattu opettajille.

Maisterin tutkinto opetuksessa voi avata melkein kaikki ammatilliset mahdollisuudet, mikä lisää tulopotentiaaliasi ja pääsyä monenlaisille toimialoille.

Työnantajat etsivät tämän tyyppistä tutkintotodistusta palkkaessaan johtotehtäviin, kuten yrityksen sisäisiin kouluttajiin, yksityisopettajiin, media- ja teknologiaspetsialisteihin sekä opetussuunnitelmien kehittämiseen.

Taiteena ja tieteenä pidetty opetustodistus antaa ihmisille mahdollisuuden välittää monimutkaisia ​​ideoita tehokkailla ja helposti ymmärrettävillä menetelmillä.

Bureau of Labor Statistics ennustaa lukionopettajien uusien työpaikkojen kasvavan 7% ja korkeakoulujen ja yliopistojen opettajille 17%. Jos olet jo opettaja, jatko-opinnot voivat antaa sinulle suuren edun kilpailukykyisillä työmarkkinoilla.

Vaikka koulutus on jo vakiintunut esimerkiksi liike-elämässä tai poliittisessa yhteiskunnassa, koulutus on yksi tärkeimmistä yhteiskuntien elementeistä ympäri maailmaa; Ja vaikutusvalta ja hallinta muiden inspiroimiseksi erottaa sinut ikäisistäsi!

Apurahojen ja taloudellisen avun opettaminen

Kun olet päättänyt tulla opettajaksi ja aloittanut valita sertifiointiohjelman, on aika miettiä lukukausimaksuja. Yliopistotutkinto voi olla kallista, mutta koulutuksen takaamiseksi on olemassa tapoja.

Aloita valitsemalla korkeakoulu tai yliopisto, joka tarjoaa kohtuulliset hinnat, mutta harkitse myös stipendien ja taloudellisen avun mahdollisuuksien etsimistä. Pienellä avulla sinulla on varaa saada tutkinto ja sertifikaatti.

Apurahat

Jos saat kelpoisuuden, stipendit ovat loistava tapa maksaa koulutuksestasi. Toisin kuin lainat, niitä ei tarvitse maksaa takaisin. Apurahat ovat yleensä kilpailukykyisiä, joten ole valmis näyttämään taitosi, palkinnot, kunnianosoitukset ja pätevyys hakemuksessasi.

Tarkista valtionkohtainen ja valtakunnalliset apurahat. Voit napsauttaa tätä kaikille Apurahat opettajille.

Vaihtoehtoiset reitit opettajaksi tulemiseen

Joskus ihmiset päättävät myöhemmin urallaan tulla opettajiksi. Jos tämä kuulostaa sinulta, nopein tapa tulla opettajaksi on todennäköisesti hankkia vaihtoehtoinen sertifikaatti. Olettaen, että sinulla on jo kandidaatin tutkinto muulla alalla kuin koulutus:

  • Tarkista osavaltion käytännöistä vaihtoehtoiset opetustodistukset
  • Jos olet valinnut vaihtoehtoisen sertifikaatin, varmista, että se on hyväksytty omassa valtiossasi.
  • Suorita opiskelijoiden opetus tai oleskelu yhdessä mentori-opettajan kanssa.
  • Lisenssin tilan täydellinen tutkimus.

Sijainnistasi riippuen on useita tapoja tulla opettajaksi.

(Video) Oppilaitosinfo 20.1.2022

Opetussuunnitelma opetusohjelmalle

Opettajan sertifiointiohjelmalle odotettavissa oleva ohjelma vaihtelee yliopiston tai yliopiston mukaan. Useimpien koulutusohjelmien välillä on kuitenkin yhtäläisyyksiä. Jos sinulla ei vielä ole kandidaatin tutkintoa, sinun on valittava suurempi ja mahdollisesti pienempi opintoala. Suoritat kursseja näistä aiheista sekä erityisiä kursseja koulutuksessa.

Jos sinulla on jo kandidaatin tutkinto opetetusta aiheesta, voit seurata vain kursseja. Useimmat opetusohjelmat edellyttävät myös käytännön kokemusta luokassa tulevana opettajana.

Erikoisuutensa ja erikoisuutensa lisäksi he osallistuvat koulutustunneille saadakseen opettajan sertifikaatin. Erityiset kurssit, jotka sinun on suoritettava, vaihtelevat sen mukaan, onko sinulla perus-, keskiasteen, erikoistuminen tai muu koulutus.

Riippumatta etsimästäsi todistuksista, on olemassa tietyn tyyppisiä koulutuskursseja, joita jokainen tuleva opettaja voi odottaa seuraavan:

Varhaiskasvatus

Tässä koulutusohjelmassa tulevat opettajat oppivat opettamaan ja työskentelemään nuorten, yleensä alle kahdeksan vuoden ikäisten opiskelijoiden kanssa. Varhaiskasvatuksen periaatteet ja teoriat korostetaan. Mikä antaa opiskelijoille tarvittavat taidot työskennellä erityisesti lasten kanssa.

Erityis opetus

Työskentely erityistarpeiden kanssa vaatii ainutlaatuista koulutusta. Erityisopetuksen opiskelijat ovat valmiita vastaamaan oppimis- tai kehitysvammaisten opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Sekä tunne-, käyttäytymis- tai fyysiset vammat.

Koulutushallinto

Niillä, jotka päättävät jatkaa opiskelua koulutushallinnossa, on todennäköisesti useita vuosia opetuskokemusta. Tai aikovat jatkaa jatko-opintoja ja jatkaa opetussuunnitelman tutkimusta ja kehittämistä. Tämä tutkinto antaa tutkinnon suorittaneille liikkua vapaasti eri koulutustasojen välillä. Eli jos he haluavat työskennellä suoraan opiskelijoiden kanssa.

Liikunta

Ne, jotka opettavat liikuntaa, harjoittavat urheiluohjelmia tai muuten auttavat kehittämään opiskelijoiden fyysisiä ja urheilullisia kykyjä, saattavat haluta saada tutkinnon, joka keskittyy ensisijaisesti urheiluharjoitteluun. Opetustodistukseen liittyvä liikuntakasvatustutkinto voi olla erinomainen tapa niille, jotka haluavat työskennellä liikuntakasvatuksen kaikilla tasoilla.

Toisen asteen koulutus

Opettajat, jotka haluavat työskennellä lukiolaisten kanssa, voivat valita lukion tutkintotodistuksen. Tämä valmistaa heidät kohtaamaan lukion luokkahuoneen ainutlaatuiset haasteet, kun he saavat perusteellisen tiedon aiheesta, jota he haluavat opettaa. Lukion valmistuneet ovat usein valmiita myös opettamaan yliopistossa.

Keskiasteen jälkeinen koulutus

Maisterin tai tohtorin tutkinnon suorittaneiden opettajien kysyntä on suurin yliopistoissa, joissa opetetaan aikuisille ammattiaineita lukion jälkeen. Yliopiston professorit toteuttavat oppitunteja kurssinsa opetussuunnitelman perusteella ja neuvoo opiskelijoita ammatillisissa taidoissa samalla kun he tekevät alkuperäistä tutkimusta.

Usein kysytyt kysymykset opettajaksi tulemisesta

Vaiheet opettajaksi tulemiseen

1. Ansaitse kandidaatin tutkinto. Kaikki valtiot vaativat K-12-julkisten koulujen opettajilta vähintään kandidaatin tutkinnon.
2. Osallistu opiskelijoiden opettamiseen. Luokkakokemuksen saaminen on välttämätöntä opettajille.
3. Hanki sertifikaatti tai lisensointi.
4. Jatka korkeakoulutusta.

Yksi tärkeimmistä asioista, joista sinun tulee tulla opettaja, on tutkinto. Suurin osa työnantajista ei palkkaa sinua, jos sinulla ei ole tutkintoa tai sertifikaattia. Yksilöt, jotka ovat kiinnostuneita opettamisesta keskiasteen tai toisen asteen oppilaitoksessa, opettavat yleensä myös aihetta, jota he haluavat lopulta opettaa, kuten musiikki, matematiikka, historia, biologia tai englanti.

Jokainen hakeva K-12-kouluttaja voi ilmoittautua 4-vuotiseen kandidaatin tutkinto-ohjelmaan opettajaksi.

Jokainen valtio vaatii, että julkisten koulujen opettajat saavat luvan suorittamalla koulutusvaatimukset ja suorittamalla kokeet. Kandidaatin tutkinto on lisenssin vähimmäisvaatimus.

Perusopettajilla on kandidaatin tutkinto koulutuksessa, kun taas lukion opettajilla on tutkinto tietyllä aihealueella.

Kaikkien korkeakouluopettajien on suoritettava joukko perusopetuksen perusopetusta pääaineesta riippumatta. Historia-, matematiikka- ja kirjoitustunnit ovat yleisiä peruskursseja.

Yksi tai useampi luonnontieteiden luokka, kuten biologia, fysiikka tai kemia, vaaditaan yleensä.

Yhdysvalloissa ei ole vaikea tulla opettajaksi. Voit ansaita korkeakoulututkinnon neljässä vuodessa ja jos läpäiset sertifiointikokeet, hanki opetustodistus. Jos hankit korkeakoulututkinnon tai korkeamman, voit ansaita korkeamman palkan riippuen siitä, missä osavaltiossa opetat.

Opettajien online-sertifiointiohjelman avulla voit ansaita alkuperäisen opetustodistuksen vain neljällä online-lukukaudella ja lukukaudella valvottua opetusta.

Voit ansaita myös luonnontieteiden maisterin tutkinnon suorittamalla vain kaksi lisäkurssia.

Perus tapa saada opetustutkinto koulun järjestämiseen. Voit hankkia koulutuksen kandidaatin tutkinnon tai ME.d- ja tohtorintutkintosi heidän suosittujen kurssiensa kautta. Voit myös lähteä verkko-ohjelmiin.

Vaiheet opettajan varmentamisen ansaitsemiseen

1. Pidä kandidaatin tutkinto.
2. Pidä vähintään 3.0 GPA.
3. Suorita hyväksytty opettajanvalmennusohjelma.
4. Saa suorittavan arvosanan vaadituista kokeista (Praxis).
5. Täytä Pennsylvanian opettajien moraaliset vaatimukset.
6. Kaikkien maksujen maksaminen.

Tämä on nopein tapa saada opetustodistus, jos kandidaatin tutkinto on muussa kuin koulutuksessa. Vaihtoehtoinen sertifikaatti tarjoaa pedagogisen koulutuksen täydentämään kandidaatin tutkintoa ja valmistautumaan luokkahuoneeseen.

Ohjelma on suunnattu työskenteleville ammattilaisille, jotka etsivät uramuutosta. Kandidaatin tutkinto-ohjelma vaihtelee tyypillisesti 25,000 100,000 dollarista valtionyliopistoissa XNUMX XNUMX dollariin tai enemmän yksityisissä yliopistoissa.

Näiden mahdollisten opettajien on yleensä suoritettava opetustodistusohjelma. Tyypilliset kustannukset: Verkko-opetustodistusohjelma maksaa tyypillisesti 10,000 - 30,000 dollaria.

Edelleen on mahdollista tulla opettajaksi ilman kandidaatin tutkintoa suorittamalla akkreditoitu opettajan sertifikaattiohjelma. Sertifiointiprosessin kautta otat luokkia, jotka tarjoavat sinulle sopivan segmentin opettajan työhön.

Opetusasteen ansaitsemiseen kuluva aika riippuu ohjelmasta ja siitä, opiskeletko kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti. Kokopäiväisen opiskelun avulla kandidaatin tutkinto useimmilla koulutusalueilla voidaan tyypillisesti ansaita neljässä vuodessa. Mutta jos teet päällikön opintoja, opintojen pituus on 2-3 vuotta.

Kaikki riippuu siitä, minkä tyyppisiä opiskelijoita haluat opettaa. Se määrittää suoritettavien kurssien tyypin. Ja nämä kurssit vaihtelevat erilaisten tutkintojen vuoksi.

Jos sinulla on kandidaatin tutkinto, oletetaan, että sinun on opiskeltava koulutuksessa vaadittavat perusteet. kuten Math, englanti. historia ja niin edelleen.

Yhteenveto

Opettaminen on yksi palkitsevimmista uraista, joita sinulla voi olla. Kyllä, se voi olla myös yksi vaikeimmista ja vaikeimmista, mutta on voimakasta tietää, että opettajien vaikutus on syvällinen ja kestävä.

Tästä syystä tämä artikkeli antaa sinulle täydellisen oppaan ja vaiheittaisen oppaan siitä, miten tulla opettajaksi. Opettajaksi tulemisen edellyttämien vaatimusten lisäksi.

Viitteet

Tekijän suositus

Videos

1. Taidepiste: Classical music and diversity – is everyone welcome?
(Uniarts Helsinki)
2. Kelan tekstien kehittämisohjelman loppuseminaari 26.1.2022
(Kelakanava)
3. Kaupunginvaltuuston kokous 23.5.2022 klo 17.00
(Oulun kaupunki)
4. Kestävän kehityksen tila ja tulevaisuus 2021
(Kestävä kehitys)
5. DigiPoint -hankkeen päätöstapahtuma
(Turun kaupungin nuorisopalvelut)
6. Korkeakoulujen ja tiedelaitosten johdon seminaari 30.11.2021- tallenne
(Opetus- ja kulttuuriministeriö)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 23/04/2023

Views: 5652

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.