Mikä on suosittelumainonta? Miten se voi auttaa yritystäsi? (2023)

Mikä on suosittelumainonta? Miten se voi auttaa yritystäsi? (1)

Saatavilla on monia markkinointistrategioita, jotka lupaavat toimittaa asiakkaasi sinulle. Tehokkaimpia strategioita ovat kuitenkin ne, jotka sisältävät asiakkaan äänen. esim. suosittelumainonta.

Tämä johtuu siitä, että suurin osa kuluttajasi ostopäätöksistä vaikuttaa muiden tuotteesi/palvelusi ostaneiden kuluttajien kokemuksiin.

Kun näet, miten tuotteesi hyödyttää muita heidän kaltaisiaan yrityksiä, se todennäköisesti vaikuttaa niihin ostamaan.

Lisäksi on olemassa psykologinen ilmiö, joka tunnetaan sosiaalisena todisteena. Ja se on loistava tapa rakentaa brändipääomaa.

Joten jos haluat sisällyttää suosittelumainonnan markkinointistrategiaasi, tämä artikkeli on sinua varten.

Saat tietää kaiken suosittelumainonnasta ja siitä, miten se voi auttaa yritystäsi.

Aloitetaan perusasioista: "Mikä on suosittelumainonta?"

Mikä on suosittelumainonta?

Suosittelumainonta sisältää kuluttajien suosituksen käyttämisen tietyn tuotteen tai palvelun mainostamiseen.

Markkinoinnissa sitä käytetään kuvaamaan mainontamenetelmää, jossa henkilö antaa positiivisia kommentteja tuotteesta tai brändistä. Joissakin tapauksissa se voitaisiin arvioida julkkiksilta ja eliittiltä.

Kokemusmainonta on yksi useista sisältömarkkinoinnin menetelmistä, ja kaikkien tuotemerkkien tulisi ottaa se käyttöön.

Tämä johtuu siitä, että heidän kuluttajatovereidensa vaikuttavat nyt kuluttajien päätöksentekoon, vaikka he eivät olisikaan kentällä.

Noin 90% kuluttajista luottaa vertaissuosituksiin ja loput luottaa mainontaan.

Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että brändit muuttavat markkinointistrategiaansa kohdentaakseen suoraan kuluttajilleen. Tämä tarkoittaa suositusten mukaisten markkinointistrategioiden toteuttamista, jotta asiakkaat pysyvät sitoutuneina, onnellisina ja kiinnostuneita lisää.

Miten suosittelumainonta toimii?

Markkinoinnissa on kyse potentiaalisen ostajan vakuuttamisesta ostamaan tietty tuotemerkki tai tuote.

Kauan ennen internetin ja verkkomainonnan tuloa referenssit ja suulliset suositukset vaikuttavat positiivisesti brändin uskottavuuteen ja koko yrityksen menestykseen.

Tästä on kyse suosittelumainonnasta, joka saa kuluttajat puhumaan tietystä tuotteesta tai brändistä.

Lisäksi todistusten ei välttämättä tarvitse olla julkkisten "todistus". Se voi olla valittuja asiakkaiden ääniä tai kuvitteellisia hahmoja. Yleisenä tavoitteena on lisätä uskottavuutta ja bränditietoisuutta.

Toisaalta erityisesti julkkisten suosituksia käytetään todennäköisemmin B2C -markkinoinnissa. Tämä johtuu siitä, että kotimaiset kuluttajat tekevät ostopäätöksensä usein tunteiden perusteella.

Yleensä suosittelumainonta toimii käyttämällä asiakkaiden ääniä ja mielipiteitä yrityksen ja sen tuotteiden esittämiseksi myönteisessä valossa.

Katsotaanpa erilaisia ​​todistuksia.

LIITTYVÄ ARTIKLA: 15 hyödyntämätöntä tapaa ansaita rahaa mainostamalla yrityksille vuonna 2022 | Yksinkertainen opas

Suosittelutyypit

Jos haluat käyttää suosittelumainontaa yrityksellesi, on tärkeää tietää, että suositteluja on erilaisia.

Tämän tiedon avulla voit miettiä, mitkä muodot toimivat muiden markkinointiponnistelujesi rinnalla.

Alla on erilaisia ​​asiakaskokemusten muotoja.

#1. Kuluttaja -arviot

Kuluttajien arviot ovat pieniä, mutta mahtavia suosittelumainonnan muotoja. Tämä johtuu siitä, että yhdeksän kymmenestä kuluttajasta ei tee kuluttajapäätöksiä ennen kuin he ovat nähneet muita kuluttajien arvosteluja ja arvioita.

SAMANKALTAISET 2023 Raha urheilussa: mistä se tulee ja mihin se menee?

Asiakasarvioihin kuuluu 5 tähden luokitus ja lyhyt kirjallinen suositus, jossa kerrotaan heidän kokemuksistaan ​​brändin kanssa. Joissakin tapauksissa se voi sisältää lisätietoja omasta taustastaan.

Tässä on esimerkki aiheesta Amazon Nivea Creme -tuotteelle.

Tällaiset arvostelut ovat yleisimpiä verkkokauppasivustojen B2C-tilassa, jossa kuluttajat luottavat muiden kuluttajien todellisiin kokemuksiin ostopäätöksen tehdessään.

Sen lisäksi, että arviot ovat tärkeitä myös paikallisille yrityksille, kuten ravintoloihin, kauppoihin, henkilökohtaisen hygienian palveluntarjoajille ja muille yrityksille, joita joku saattaa tarkastella arvostelusivustolla.

Usein arvostelut jaetaan vapaaehtoisesti, mutta yritykset voivat saada asiakkaat jättämään arvostelut heille.

#2. Lainauskertomuksia

Kaikki yritykset eivät käytä B2C -markkinointistrategiaa. Tässä on hyödyllistä lainauskertomukset.

Lainaussuositukset ovat pienikokoisia suosittelumainonnan muotoja, jotka vaihtelevat yhdestä lauseesta lyhyeen kappaleeseen. Ne ovat erittäin monipuolisia ja voivat lisätä ylimääräisen annoksen uskottavuutta kaikenlaisiin markkinointivakuuksiin.

Tässä on esimerkki lainauskertomuksesta Kirjailijan keikka.

Tämä esimerkki osoittaa, että lainaus on oikealle henkilölle ja tarkemmin sanottuna jollekin, joka on sama kuin sivuston kohdeyleisö.

Seuraavaksi on valokuva, joka osoittaa kuluttajalle, että hän puhuu todellista henkilöä. Kaikki tämä tarjoaa sosiaalista näyttöä ja lisävarmuutta palveluita harkitsevalle henkilölle.

#3. Q & A -haastattelut

Kun haluat saada yhden asiakkaan kokemuksen palveluidesi tai tuotteesi käytöstä, kysymys-vastaus-muodon noudattaminen on nopea tapa tehdä se.

Kysymykset ja vastaukset sekä haastattelutyyppiset suositukset voivat toimia loistavasti blogi- tai videosisällössä. Ja riippuen siitä, miten suoritat haastattelun, se voi olla hienovaraisempi kuin koko myynninedistämistarkoitus.

Voit kehystää keskustelun koko teollisuudesta tai juhlia asiakkaasi tärkeimpiä saavutuksia ennen kuin kehotat heitä puhumaan kokemuksistaan ​​yrityksesi kanssa.

#4. Sosiaalisen median huudot

Sosiaalisen median huutaminen voi olla pakottava suosittelumuoto erityisesti B2C-yrityksille.

Tärkeintä on löytää nämä huutopuhelimet ja ottaa niistä kaikki irti. Vaikka asiakkaan verkosto näkee positiivisen arvion brändistäsi, asiakkaat, jotka etsivät tuotettasi tai palveluasi verkossa, eivät välttämättä näe sitä.

Yksi tapa ratkaista tämä ongelma on kuvata viestit tai tallentaa suorat linkit, jotta voit yhdistää ne muihin markkinointimateriaaleihin.

LIITTYVÄ ARTIKLA: 17 luovaa tapaa ansaita rahaa vuonna 2022

#5. Menestystarinat

Menestystarina on mahdollisuus jakaa asiakkaan kokemuksia elävämmällä tavalla. Tästä johtuu nimi "tarina".

He aloittavat esittelemällä asiakkaan ja keskustelemalla hänen ongelmastaan ​​ennen sukellusta ratkaisuun ja lopputuloksiin.

#6. Video Suosittelut

Videosisältö ylittää nopeasti kirjoitetun sanasisällön ja tarjoaa aidoimpia ja kiinnostavimpia kokemuksia.

Kiireisiltä asiakkailta vaatii paljon työtä istua alas ja tallentaa itsensä, puhua liiketoimintaongelmistaan ​​ja siitä, kuinka tuotteesi tai palvelusi tarjosivat ratkaisun.

Jokainen mahdollinen asiakas voi nähdä, että tämä on totta, ja asiakas on todella tyytyväinen näkemiinsä tuloksiin.

SAMANKALTAISET Kiinteistöosakkeet Arvostelut 2022 | Laillinen vai uusi kiinteistösijoitushuijaus?

Lisäksi video kaappaa asiakkaan positiivisen tunteen siten, että muut voivat nähdä, kuulla, tuntea ja olla helposti yhteydessä. Lisäksi on mahdollista yhdistää esimerkkejä todellisesta työstä.

LIITTYVÄ ARTIKLA: Tuotearvostelun kirjoittaminen vuonna 2022: Helppo vaiheittainen opas

#7. Tapaustutkimuksia

Mukaan Brafton, tapaustutkimus antaa yksityiskohtaisen kuvan siitä, kuinka asiakas menestyi yrityksesi kanssa tehdyn kumppanuuden kautta.

Ne on yleensä rakennettu osioihin, jotka sisältävät;

 • Asiakas.
 • Ongelma.
 • Ratkaisu.
 • Tulokset.

Vakavimmat tapaustutkimukset ovat laadullisten ja määrällisten tulosten yhdistelmä.

He voivat esimerkiksi korostaa, kuinka tyytyväinen asiakas on, omin sanoin, samalla kun he tunnistavat myös numeerisia parannuksia ongelman osassa kuvattuihin keskeisiin suorituskykyindikaattoreihin.

Kuinka kerätä suositteluja

Nyt ymmärrät, että suosittelumainonta on tärkeää yrityksellesi. Suuri kysymys on kuitenkin, kuinka keräät suosituksia. Tietysti kysymällä, mutta miten?

Seuraavassa on muutamia tapoja kerätä suosituksia asiakkailtasi ja esitellä ne hyvin.

#1. Seuraa viimeaikaisia ​​asiakkaita

Tuotteesi/palvelusi on vielä tuoreena asiakkaidesi mielessä muutaman viikon kuluttua sen saamisesta. Joten nyt on hyvä aika kysyä heiltä, ​​mitä heillä on kokemusta.

Muista, että viimeaikaiset asiakkaat voivat kommentoida vain kokemuksiaan kanssasi vuorovaikutuksessa siihen asti, kun he saivat tuotteesi/palvelusi ja alkoivat käyttää sitä.

#2. Seuraa myöhemmin uudelleen

Käytä tippakampanjoita sähköpostin lähettämiseen asiakkaillesi tietyn ajan kuluttua varmistaaksesi heidän suosittelunsa.

Sähköpostit lähetetään kahdelle ihmisryhmälle.

 • Asiakkaat, jotka eivät vastanneet alkuperäiseen sähköpostiisi – Ehkä he eivät olleet vielä muodostaneet vankkaa mielipidettä tuotteestasi tai palvelustasi alun perin, ja he voivat olla halukkaita jakamaan suosittelun myöhemmin.
 • Asiakkaat, jotka vastasivat alkuperäiseen sähköpostiini suosittelulla- Tiedät, että he ottavat vastaan ​​pyyntösi, joten miksi et pyytäisi heiltä uutta suosittelua nyt, kun he tuntevat tuotteesi tai palvelusi paremmin?

#3. Kysy oikeita kysymyksiä

Älä pyydä vain todistusta. Kysy tuotteeseen tai palveluun liittyviä kysymyksiä, jotka ohjaavat asiakkaitasi kirjoittamaan arvosteluja, jotka todella puhuvat tuotteesta eivätkä ole vain ilmaisia.

Mukaan Sisältö Markkinointi-instituutti, voit saada tällaisia ​​suosituksia esittämällä kysymyksiä, kuten;

 • Kuinka paljon rahaa tuotteemme säästi?
 • Kuinka paljon aikaa tuotteemme säästää päivittäin/viikossa/kuukaudessa?
 • Mikä on suurin hyöty, jonka olet nähnyt tuotteemme käytöstä?

#4. Lähesty parhaita asiakkaita yksilöllisesti

Tiedät, että parhaat asiakkaasi antavat sinulle loistavan suosittelun. Ota siis yhteyttä heihin henkilökohtaisesti ja pyydä lausuntoa.

Lisäksi se hyödyttää molempia osapuolia, koska se on keino vahvistaa suhdettasi.

#5. Suunnittele suosittelusi

Esittäessäsi suosittelusi missä tahansa tietovälineessäsi, liitä mukaan elementtejä, kuten sen toimittaneen asiakkaan nimi, päivämäärä ja valokuva.

Jos mahdollista, lisää linkki asiakkaan verkkosivustolle. Nämä tiedot auttavat laillistamaan suosittelun.

Missä käytät suosituksia yrityksellesi?

Tässä on useita tapoja, joilla voit käyttää suosituksia sisällössäsi ja markkinointimateriaaleissasi.

SAMANKALTAISET Miten hedge-rahastot toimivat?

#1. Blogin sisältö

Vierailija, joka saapuu blogiisi verkkosivustosi ulkoisen lähteen tai linkin kautta, on potentiaalinen asiakas.

Suositusten sisällyttäminen blogisi sisältöön voi siis herättää blogiin saapuneiden kävijöiden huomion ja kiinnostuksen.

#2. Tapaustutkimuksia

Mukaan Sisältö Markkinointi-instituutti, Tapaustutkimukset ovat yksityiskohtaisia ​​analyysejä tietyistä tapauksista tai tapahtumista.

Ne ovat mahtava myyntityökalu itsessään, mutta niitä voidaan parantaa edelleen kyseisten asiakkaiden suosituksilla.

#3. Toimintakehotusten vieressä

Voit käyttää suositteluita tulosten lisäämiseen, olipa kyseessä sitten yritystiedustelu, sähköpostiin rekisteröityminen tai sisällön lataus, lisäämällä lyhyitä suosituksia toimintakehotusten viereen.

Itse asiassa se voi olla laukaisin, jota tarvitaan potentiaalisen asiakkaan viimeisten vastalauseiden voittamiseksi ja saada heidät ostamaan.

#4. Sosiaalisen median postaukset

Sosiaalinen media on toinen väline, jossa voit käyttää suosittelumainoksia. Aiotpa mainostaa sisältöäsi tai levittää tuotettasi tai palveluasi, suosittelut voivat auttaa sinua lisäämään klikkauksia ja tuloksia.

#5. Sähköpostimarkkinoinnin seuraukset

Voit parantaa tiputuskampanjoita suosittelujen avulla. Maksimoidaksesi sen tehokkuuden, yhdistä suosittelut ensisijaiseen vastalauseeseen, jonka jokainen sähköposti haluaa saavuttaa.

LUETTELE myös: Onko kansallinen kuluttajakeskus laillinen tai huijaus | Kuinka se toimii

Miten suosittelumainonta auttaa yritystäsi?

Suosittelut voivat olla erittäin tehokas markkinointityökalu, etenkin verkossa, koska monet asiakkaat ovat erittäin varovaisia ​​tehdessään ostoksia Internetissä.

Onnistunut suosittelukampanja ei kuitenkaan ole sidottu siihen, että suosittu julkkis houkuttelee asiakkaita antamaan lausuntoja brändistäsi tai verkkosivustostasi. Se voi aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos henkilö on syyllistynyt väärinkäytökseen.

Siksi on parasta, että käyttäjä on alun perin luonut käyttäjäkokemuksia.

Yksi tapa tehdä tämä on sitoutua aggressiivisesti kuluttajiin kaikilla sosiaalisen median alustoilla. Ole vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa, jaa tuotteesi, aseta sosiaalisia mainoksia, suorita tarjouksia ja luo arvonnat.

Kerää vastineeksi sosiaalista käyttäjien luomaa sisältöä (sosiaalisia viestejä, kuten valokuvia, videoita ja suositteluja), lisää bränditietoisuutta ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia hankkimalla uskollinen asiakaskunta.

Kerää ja näytä sosiaalisia suosituksia kuluttajilta, jotka julkisesti tukevat tai suosittelevat tuotettasi.

Näytä sitten suosittelut verkkokauppasivustollasi, sosiaalisilla sivustoillasi ja myymälöissäsi lisätäksesi myyntiä. Tällä strategialla saavutat valtavan myynnin kasvun!

Ja tämä kaikki johtuu siitä, että annoit kuluttajillesi mahdollisuuden olla yhteydessä brändiin.

Bottom Line

Lopuksi todistusmainonta on erittäin tehokas markkinointityökalu, joka auttaa kasvattamaan myyntiäsi.

Kyse on markkinoinnin ja psykologian taiteen tasapainottamisesta. Sitten on hyvä mennä.

Joten, mene eteenpäin, luo tehokkaita suosituksia kuluttajiltasi ja seuraa myynnin kasvua!

Onnea!

Suositukset

 • 9 PARASTA PISTEIDEN MYYMISPAIKKAA VUONNA 2022
 • Kuinka ansaita rahaa sovellusten luomisella Androidille/ 10 sovellusten luomiseen liittyvää menettelyä
 • Kuinka ansaita rahaa Googlesta kotona | 10 parasta tapaa
 • Tarvitsen ilmaista rahaa tänään | 20 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa [2022]
 • Saat maksun napsauttamalla rajoittamattomia mainoksia: 10 parasta verkkosivustoa ansaitaksesi vakavasti rahaa vuonna 2022
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 12/22/2022

Views: 5880

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.