Kulutusluotto - Löydä halvin kulutusluotto 2022 vertailu (2023)

Yllättikö arki sinut yhtäkkiä tuomalla esiin odottamattoman rahantarpeen, johon et ollut varautunut? Vai onko harkinnassa isompi hankinta, jota varten et jaksaisi säästää monta kuukautta? Talouteni.fi:n kulutusluottojen vertailu löytää sinullejuuri sopivan ja halvimman kulutusluoton!

Talouteni.fi:n avulla saat helposti ja nopeasti edullisimman luoton heti tilillesi.Voit vaivatta vertailla eri kulutusluottoja muutamalla klikkauksella, ja pääset myösheti hakemaan vakuudetonta lainaa toiveiden toteuttamiseen.Älä siis anna unelmiesi odottaa, vaan vertaile ja hae rohkeasti itsellesi halvin kulutusluotto!

Kulutusluottovertailu

>> Vertaa kaikki lainat

3 parasta kulutusluottoa – Heinäkuu 2022

Lainaa

100 - 60 000€

Laina-aika

1 - 20 v

Hae lainaa

(Video) Vuoden 2022 parhaat luksusmaasturit

(Video) Paras lainatarjous Sortterilta! Vertaa ja löydä halvin laina!

Lainaa

1000 - 60 000€

Laina-aika

1-15 vuotta

Hae lainaa

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on lainavaihtoehdoista se, jossa oneniten joustamisen varaa.Sitä voi hyödyntää hyvin moneen vaihtelevan kokoiseen tarpeeseen. Sen korko ei ole niin korkea kuin esimerkiksi pikavipin, ja sen voi ottaa joko lyhyellä tai pitkällä laina-ajalla. Luottoja on myös erilaisia, kuten esimerkiksijoustoluottoja käyttöluotto, ja kaikki nämä ovatvakuudetonta lainaa.

Kulutusluotto on noin 500 – 50 000 euron suuruinen lainamuoto, riippuen lainan tarjoajista. Jotkin lainantarjoajat kuitenkin tarjoavat suurempiakin määriä kuin 50 000 euroa, kuten Bank Norwegian, joka tarjoaajopa 60 000 euron lainaa.Kulutusluottojen laina-ajat vaihtelevat lainanottajan tarpeen mukaan. Nopeimmat lainat maksetaan yleensä vuodessa, ja pisimmillään laina-ajat voivat venyä jopa pariin kymmeneen vuoteen. Kulutusluotot ovat pääosin korvanneetnopeat pikavipit, sillä lakiin tehdyt tiukennukset tekivät pikavipeistä hankalia lainantarjoajille.

Halvan kulutusluoton hakeminen ei tarkoita, että talousasiat on hoidettu huonosti. Päinvastoin, sillä lainaa ei yleisesti ottaen edes myönnetä ihmisille, joiden talous ei ole kunnossa.

Kulutusluottojen korot

Kulutusluottojenkorot ovat nykyään hyvin kohtuullisia.Vuoden 2019 lakiuudistuksen jälkeen lainan suurin mahdollinen nimelliskorko saa olla korkeintaan 20 %, ja moni lainanantaja myöntää lainaa tätäkin pienemmällä korolla.

Lainakustannuksiin vaikuttaa koron suuruuden lisäksi myös laina-ajan pituus. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa joutuu maksamaan.

(Video) Talouteni.fi Lainavertailupalvelu

Hyvä puoli pitkässä laina-ajassa on, että koska kuukausittaiset maksettavat erät ovat pienempiä, sinullajää rahaa käyttöön enemmän joka kuukausi, mikä voi varsinkin hieman pienituloisemmissa perheissä helpottaa elämää suuresti. Näin sinulla on vielä lainankin jälkeen mahdollista säästää muihin menoihin.

Lainaa hakiessasi moet lainantarjoajat näyttävätsuoraan, paljonko kokonaiskustannukset tulevat olemaan ja kuinka paljon maksat takaisin kuukausittain, jos valitset kyseisen lainan. Tämä auttaa sinua lainanhakijana kartoittamaan tulevat maksusi tulevaisuutta varten. Lisää esimerkkejä kulutusluottojen koroista ja kuluista löydätkulutusluottovertailusta.

Kulutusluottojen määrät

Suuri osa lainantarjoajista tarjoaa 4 000 –10 000 euron lainaa.Vakuudettomat nettilainat on helpompi saada hyväksytyksikuin esimerkiksi pankkilaina, koska pankista haettuihin lainoihin tarvitsee lainamäärän arvoisen vakuuden tai jonkun lainan takaajaksi.

10 000 € kulutusluottoa ilman vakuuksia tarjoaa muun muassa Saldo ja Fellow Finance. Nämä kaksi turvallista ja luotettavaa lainantarjoajaaantavat myös sinun valita itse lainan ehtosi, joten voit suunnitella esimerkiksi takaisinmaksusi helposti jo etukäteen. Tällaisella summalla kattaa jo mukavasti arkipäivän yllättävät ja suuremmat menot.

Suomen markkinoilla on myös tarjolla suurempiakin kulutusluottoja kuin alle 10 000 euron kulutusluotot. Norjalaiset pankit, Bank Norwegian ja Komplett Bank, tarjoavat huomattavasti suurempia ja edullisempia lainoja muihin lainantarjoajiin verrattuna. Norwegian tarjoaa jopa 60 000 euron ja Komplett Bank 50 000 euron kulutusluottoja ilman vakuuksia.

Näitä kulutusluottoja suurempia lainoja ovatyrityslainat. Niitä voit hakea netistä jopa 500 000€, mutta yrityslainat ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu ainoastaan yrityksille. Yksityishenkilöt eivät niitä voi siis hakea.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia on summasta riippuen hyvin yleinen käytäntö nettilainoissa, joten voit huoletta hakea sitä ilman suurta määrää omaisuutta. Pankista isoja lainoja saa harvemmin täysin ilman vakuutta.

Lainan saadaksesi sinun täytyy pystyä todistamaan, että et ole joutunut vaikeuksiin lainojen tai raha-asioiden kanssa aiemmin, ja että pystyt lyhentämään kulutusluottoa tuloistasi kohtuullisen verran joka kuukausi.

Vakuudellinen kulutusluotto voi ollasuurempi summaltaan kuin vakuudeton kulutusluotto ja sen korko on myös matalampi.Lainan vakuus varmistaa sen, että lainanantaja tulee saamaan rahansa takaisin vaikka lainanhakija menettäisi tulonlähteensä.

Kulutusluoton eri luottomuodot

Kulutusluotto-termin alle kuuluu myös muutama erilainen luottomuoto, kutenjoustoluotto ja käyttöluotto.Niiden laina-aika ja summa ovat suurinpiirtein sama kuin kulutusluotolla, mutta niitä ei yleensä nosteta yhdellä kertaa koko summaa. Sen sijaan jousto- ja käyttöluottoa nostetaanoman tarpeen mukaisissa erissä tiettyyn nostorajaan asti.

Näiden erilaisten kulutusluoton muotojen nimitykset vaihtelevat jonkin verran lainanmyöntäjien mukaan. Nimitykset voivat vaihdella myös rahalainan summasta riippuen. Kaikkia kuitenkin yhdistää luoton joustavuus ja hyvin usein itse määriteltävät takaisinmaksuajat sekä kuukausierät.

Netistä voi hakea helposti myös muunlaista helpotusta rahatilanteeseen. Jos lainan ottaminen tuntuu turhan suurelta sitoumukselta, voit kenties harkita lainan sijaan luottokorttia. Luottokortti toimii maksuvälineen ja lainan välimuotona, joten se on hyvä vaihtoehto lainalle. Sellaisen voi nykyään hakea myös netistä. Jos tämä kuulostaa hyvältä, niinhae luottokortti heti.

Näin haet kulutusluottoa heti tilille

Netistä on helppo saada rahaa nopeasti tilille silloin kun tarve vaatii. Talouteni.fi -sivuston kautta voit yhdellä kerralla vertailla rahoituslaitokset sekä hakeakulutusluottoa heti tilille yksinkertaisesti ja vaivattomasti.Seuraa vain näitä neljää helppoa askelta.

1. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika

Aloita valitsemalla sinulle sopiva lainasumma sekä laina-aika sivun yläosasta löytyvillä liukusäätimillä. Näin näet vain ne kulutusluottojen vaihtoehdot, jotka sopivat sinulle.

(Video) Should You FINALLY Buy a Graphics Card for Gaming?

2. Vertaile eri yhtiöiden lainoja.

Kulutusluottojen vertailun jälkeen vaihtoehtoja jää vielä valittavaksi hyvin kattava määrä. Löydät helposti kaiken oleellisen informaation kuten maksimimäärät, korot ja muut ehdot sivustomme kulutusluottovertailusta.

3. Valitse itsellesi paras laina ja lähetä lainahakemus.

Kun olet tehnyt kulutusluottovertailun ja löytänyt lainan joka on sinulle sopiva, pääset yhdellä klikkauksella lainahakemukseen. Lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä vielä sido sinua mihinkään.

4. Vastaanota lainatarjous ja rahasi

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, vastaanotat yleensä 24 tunnin sisällä lainatarjouksen, mutta jotkut luotonantajat vastaavat jopa viidessä minuutissa. Kun olet käynyt läpi tarjouksen ehdot, voit hyväksyä sen. Jos hyväksyntä tulee perille tarpeeksi ajoissa, on mahdollista saada kulutusluotto heti tilille.

Kuka voi hakea kulutusluottoa netistä?

Vaikka kulutusluotto onkin hakijalle perinteistä pankkilainaa helpompi saada, liittyy siihenkin tiettyjä ehtoja:

 • Sinun on oltava täysi-ikäinen. Saadaksesi kulutusluottoa sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta useimmat luotonantajat myöntävät lainoja vain henkilöille jotka ovat täyttäneet 20 vuotta. Jotkut lainantarjoajat myöntävät ainoastaan pienempiä lainoja alle 20-vuotiaille. 18-vuotiaden on helpompi saadapikavippiä.
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Jos olet aiemmin ottanut lainaa ja olet laiminlyönyt sen takaisinmaksun, olet todennäköisesti menettänyt luottotietosi. Tämä kertoo luotonantajalle sen, että he eivät välttämättä tule saamaan lainaamaansa rahaa takaisin. Tästä syystä he luonnollisesti kieltäytyvät myöntämästä luottoa.Pikavippiä ilman luottotietojaei myöskään saa, joten pidä siis aina huolta siitä, että maksat lainasi takaisin ajallaan.
 • Sinulla tulee olla säännöllisiä kuukausituloja. Lainaa voi hakea vain silloin, kun luotonantaja on varma siitä, että sinulla on mahdollisuus maksaa se takaisin. Ilman säännöllisiä kuukausituloja ei ole todennäköistä, että lainaa voitaisiin myöntää. Siksi sinulla tulee olla edes jonkin verran säännöllisiä kuukausituloja. Kulutusluottoa varten ei kuitenkaan tarvitse ansaita huippupalkkaa, yleensä yli tuhannen euron kuukausitulot riittävät enemmän kuin hyvin.
Kulutusluotto - Löydä halvin kulutusluotto 2022 vertailu (4)

Kulutusluoton haku kumppanin kanssa

Kulutusluottoa on usein myös mahdollista hakea kumppanin kanssa eri luotonantajilta. Tällöin luottoon lisätään molempien henkilöiden nimet, jatakaisinmaksu on yhtälaisesti molempien vastuulla. Eli jos toinen joutuu jostain syystä hankalaan tilanteeseen taloudellisesti, toinen on silloin vastuussa lainasta suuremmalla osalla.

Kun kaksi henkilöä hakee yhdessä lainaa, voi pankki tai lainayhtiö olla kaksin verroin varma siitä, että laina tulee varmasti maksettua heille takaisin. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa on mahdollista hakeahuomattavasti suurempaa summaa kuin yksin hakiessa. Joissain tapauksissa voi olla, että myöskorko on tällöin hieman matalampi.

Hyödylliset käyttökohteet edulliselle kulutusluotolle

Edullinen kulutusluotto on erittäin kätevä lainatuote hyvin moneen tarpeeseen juuri joustavuutensa takia. Sitä otetaan usein yllättäviin kuluihin arjessa, kuten nimestä voikin päätellä. Jos et ole varma, onko tarpeesi sopivat tälle lainamuodolle, olemme koonneet muutaman esimerkin siitä, mihin tarpeisiin kulutusluotto on oiva ratkaisu:

 • Kodinkoneet – Tänä päivänä valitettavasti kodinkoneet eivät enää pysy kunnossa montaa vuotta ja rikkoutuminen saattaa tulla yllättävästi. Kodinkoneiden korjaus voi maksaa enemmän kuin uusi laite, joten usein ainoaksi vaihtoehdoksi jää uuden ostaminen. Edullinen kulutusluotto kattaa myös kalliimman kodinkoneen helposti, ja mahdollistaa sen, että koneen voi ostaa juuri silloin kun tarve sille tulee.
 • Auto – Asunnon jälkeen auto on usein suurin yksittäinen hankinta jonka ihminen tulee elämänsä aikana tekemään. Erityisesti ensimmäisen auton hankinnassa tulee usein tarve pienelle avustukselle. Jos suunnitelmissa ei ole tuliterä Ferrari tai Lamborghini, voi kulutusluotto olla silloin hyvä apu. Sitä saa usein jopa täysin ilman vakuuksia sopivasti uuden, kohtuuhintaisen auton hankintaa varten, ja vakuuksilla jopa hieman kalliimpaan menopeliin.
 • Remontti – Joskus kaipuu uudelle ympäristölle hoituu pienen pintaremontin avulla. Remonttiin uppoutuu kuitenkin usein enemmän rahaa kuin siihen on alunperin suunnitellut. Tämän takia kulutusluotto on hyvä apu remontointiin. Sitä saa helposti ilman vakuuksia, ja sen määrää on mahdollista korottaa mutkitta. Joustoluotto on myös oiva ratkaisu remonttia varten.
 • Sisustus – Jossain tapauksissa asuntoa voi yksinkertaisesti piristää muuttamalla sisustusta. Se hoituu huomattavasti helpommin ja nopeammin kuin remontti, sillä huonekaluja on aina mahdollista liikutella paikasta toiseen uuden ilmeen luomiseksi. Kulutusluotolla voit uudistaa kalustosi kerralla.
 • Hautajaiset – Läheisen menettämisestä koituva suru tulee useimmiten aina ilmoittamatta. Silloin viimeinen asia mistä haluaa murehtia, on raha. Kulutusluoton avulla on mahdollista järjestää kauniit jäähyväiset lähimmäiselle, ja kattaa kaikki kulut, jotka hautajaisista koituu.
 • Häät – Monet aloittavat säästämisen häihin jo monta vuotta etuajassa, mutta joskus kipinä iskee niin nopeaa, että siihen ei etukäteen osaa varautua. Tässä tapauksessa kulutusluotto on iso apu. Sen avulla on varaa järjestää juuri sellaiset unelmahäät, joista molemmat ovat haaveilleet, ja varaa jää halutessaan myös hulppeaan häämatkaan.
 • Lainojen yhdistäminen – Kulutusluotto on yleisin lainojen yhdistämisen muoto pankkilainan lisäksi, kun henkilölle on kertynyt monta pientä korkeakorkoista lainaa. Yleensä tällainen tilanne syntyy, kun joutuu ottamaan monta pikavippi pienen ajan sisällä. Silloin on fiksua harkita yhden isomman lainan ottamista pikavippien korvaamiseksi.

Pikavippi on pienempiä ostoksia varten

Välillä voi olla hankala tietää, mikä lainatuote on paras mahdollinen omaan tarpeeseen. Erityisesti kulutusluoton ja pikavipin raja voi olla hieman hämärä, sillä ne ovat nykyään jossain tapauksissa hyvin lähellä toisiaan määrän ja jopa laina-ajan kannalta. Niillä on kuitenkin selviä eroja, jotka voit lukea tästä seuraavaksi.

Suurin ero pikavipin ja kulutusluoton välillä onlainan määrä.Pikavippi pysyy yleensä alle tuhannen euron summissa ja nousee maksimissaan noin3000 euroonasti.Kulutusluottoa tarjoavat jotkin lainantarjoajat sen sijaan jopa60 000 euroon asti.

Toinen suuri ero näiden rahoitusmuotojen välillä onkoron suuruus ja laina-aika.Pikavippi otetaan usein hyvin lyhyellä laina-ajalla, mikä tarkoittaa, että sen korko on myös täten kohtalaisen korkea. Kulutusluotolla taas on hieman pidempi maksuaika, mutta kuitenkin yleensäalle viisi vuotta.Kulutusluoton korko on matalampi kuin pikavipin, mutta silti perinteistä pankkilainaa korkeampi.

Muita eroja näillä rahoitusmuodoilla on niiden yleisin käyttötarkoitus. Pikavipit otetaan yleensä hyvin äkillisiin pieniin tarpeisiin tai impulssiostoksiin. Kulutusluotto taas otetaan usein hankintoihin, joita on harkittu jo jonkin aikaa.

Kulutusluotto - Löydä halvin kulutusluotto 2022 vertailu (5)

Voit hakea lainaa netistä 24/7

Kulutusluottoa voi hakea netistä 24/7, eli milloin ikinä hereillä oletkin. Hakemuksiin on myös mahdollista saada vastaus heti, sillä monet rahoittajat tarkastavat hakemukset automaattisesti. Jos suurempia häiriöitä ei löydy,tulee päätös nopeasti ja saat lainan mahdollisimman pian tilillesi.

(Video) Navien Tankless Water Heater Allegedly Kills National Guard Soldier While Taking Shower

Ainut asia mitä sinun tulee odottaa aina aamuun asti, onrahojen nostaminen pankista tilillesi.Vuonna 2009 laki pienlainoja koskien muuttui siten, että niitä ei enää saa nostaa yöaikaan, vaanainoastaan klo 07 – 23 välisenä aikana.Tällä pyrittiin estämään ihmisiä tekemästä harkitsemattomia päätöksiä. Hakemuksen voit kuitenkin lähettää mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

FAQs

Mistä pankista edullisin kulutusluotto? ›

Nordean vakuudellinen kulutusluotto on edullisin vaihtoehto, mikäli sinulla on asettaa lainalle vakuuksia. Vakuudellista kulutusluottoa myönnetään yli 15 000 euron lainantarpeeseen. Lainahakemuksen voit tehdä verkkopankissa, Nordean konttorissa tai soittamalla Nordean asiakaspalveluun.

Mistä halvin Joustoluotto? ›

Komplett Bankissa on markkinoiden edullisin Joustoluoton kuukausierä. Kuukausierä on pienimmillään vain kuukausittain laskutettavien korkojen ja kulujen suuruinen, luoton lyhennystä voit maksaa juuri sen verran kuin itse haluat. Tämän lisäksi Komplett Bankin Joustoluotossa on paljon muitakin hienoja etuja.

Paljonko on kulutusluoton korko? ›

Kulutusluottojen vuosikorot alkavat 4 prosentista ja voivat vaihdella pankin sekä hakijan mukaan aina 20 % saakka. Jos tarkasteluun otetaan 10 000 € kulutusluotto, on tämän korko tyypillisesti 5–15 % välillä. Suuremmissa kulutusluotoissa korko jää usein alle 10 prosenttiin.

Missä tilanteissa kannattaa voit ottaa lainaa? ›

Lainaa kannattaa ottaa vain silloin, kun kyseessä on ostos, jota varten on mahdotonta säästää sopivassa ajassa, ja joka on ehdottoman välttämätön. Esimerkiksi asuntolaina voi olla hyvä idea. Samoin lainaa voi hakea esimerkiksi remonttia varten tai auton ostamiseen.

Mistä lainaa halvalla korolla? ›

| Kuukausierä: 464 € | Lisämaksut: 5 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 11 623 € | Lainan kokonaiskustannukset: 1 623€ | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,19 % – Maksimi 30,20 %.
...
Edullinen laina.
Lainamäärä100 – 60 000 €
Laina-aika12 – 240 kuukautta
Tod. vuosikorko4.19 – 30.2 %
SiirtoaikaHuomenna 08:00

Onko kulutusluotto järkevä? ›

Kulutusluotto on joka toisen suomalaisen vaiettu salaisuus. Luotolla rahoitetaankin yleisesti arjen hankintoja, remontteja tai vaikka hammaslääkärikuluja. Aina luottoa ei kuitenkaan kannata ottaa. Ennen lainan hakemista onkin hyvä miettiä, onko oma tilanne sellainen, että lainasta on mahdollista selviytyä.

Mistä saa halvinta lainaa? ›

Halvin Laina
 • Nopea ja Helppo. AXO Laina. Lainamäärä:2 000 - 60 000 € ...
 • Nopea ja vaivaton. Lainaparkki. Lainamäärä:1 000 - 60 000 € ...
 • Nopea. OmaLaina.fi. ...
 • Sortter.fi. Lainamäärä:1 000 - 60 000 € ...
 • Lainavertailu. Suomen Yhdistelylaina. ...
 • Lainavertailu. Rahalaitos. ...
 • Lainavertailu. Zmarta. ...
 • Ferratum. Lainamäärä:3 000 - 20 000 €

Voiko Joustoluoton maksaa kerralla pois? ›

Joustoluoton laina-aika on 1 - 10 vuotta ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä valitsemanasi eräpäivänä. Maksuaika voidaan sopia maksuvalmiutesi mukaan. Voit kuitenkin maksaa ylimääräisiä maksueriä tai koko luoton pois milloin tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. Luotto on joustava.

Paljonko Joustoluottoa voi saada? ›

Joustoluotto - lainaa jopa 8 500 euroa ilman vakuuksia

Joustoluotto on jatkuvasti käytössäsi oleva kulutusluotto, jota voit hakea 2000 – 8500 euroa. Sinun ei tarvitse sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, vaan voit hakea Joustoluottoa omatoimisesti verkossa koska tahansa.

Onko järkevää ottaa lainaa? ›

Yksinkertaistettuna lainan ottaminen on järkevää, kun lainaa käyttää varallisuutta pitkällä aikavälillä kasvattaviin kohteisiin. Tämän lisäksi itselle tärkeiden asioiden rahoittaminen lainalla voi olla perusteltua, kunhan on varma, ettei lainan takaisinmaksu tuota ongelmia.

Mistä kannattaa ottaa asuntolaina? ›

Perinteisin tapa kilpailuttaa asuntolaina on ottaa yhteyttä kaikkiin oman pankkisi kanssa kilpaileviin pankkeihin, ja pyytää tarjousta asuntolainasta. Monilla pankeilla on myös verkkosivuillaan lomake tällaista varten. Meidän vinkki kuitenkin on, että kilpailutat asuntolainasi Etua-sivuston avulla.

Kannattaako ottaa korkokatto? ›

Korkokatto suojaa korkojen nousua vastaan ja se tuo mielenrauhaa pitkään asuntolainaan. Korkokatto voi kuitenkin tulla kalliiksi, jos korkotaso ei nouse laina-aikana. Korkokatosta maksetaan pankille palkkio joko asuntolainan noston yhteydessä tai palkkio lisätään lainapääomaan.

Kannattaako kulutusluotto? ›

Kulutusluotto sopii vakaaseen taloustilanteeseen

Yleisesti voisi sanoa, että lyhytaikaista lainaa ei kannata ottaa, jos oma taloudellinen tilanne ei ole vakaa. Hyvän lainasuunnitelman avulla kulutusluoton pystyy kuitenkin maksamaan ajallaan takaisin.

Mikä on pankin kulutusluotto? ›

Kulutusluotolla tarkoitetaan esimerkiksi auton ostoon, remontointiin tai muuhun hankintaan tarkoitettua lainaa. Kulutusluoton suuruus vaihtelee muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin. Jos olet asiakkaamme, voit saada luottoa vakuudettomana jopa 30 000 euroa. Laina-aika on lyhyt, yleensä 5–8 vuotta.

Mikä Lainamuoto on halvin? ›

Asuntolaina on halvin lainamuoto, mutta muihin tarkoituksiin vakuudellinen kulutusluotto on yleensä halvin lainamuoto. Lainan kulut muodostuvat tyypillisesti seuraavista tekijöistä: Korko. Avausmaksu.

Mistä kulutusluotto helposti? ›

Kulutusluotto Easycreditiltä käy helposti – hae näin
 • Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot ja valitse itsellesi sopiva lainasumma.
 • Saat meiltä alustavan lainapäätöksen heti.
 • Maksamme kulutusluoton tilillesi samana päivänä, mikäli haet lainaa lainapalvelumme ollessa avoimena.

Mikä on paras laina? ›

Lainavertailut yrityslainojen osalta
Palvelu:Summa / Laina-aika:
Tutustu palveluun1000 - 200 000 € 1 - 18 kuukautta
Tutustu palveluun1000 - 100 000 € 3 - 18 kuukautta
Tutustu palveluun2000 - 350 000 € 1 - 48 kuukautta
Tutustu palveluun1000 - 200 000 € 1 - 18 kuukautta
2 more rows

Voiko kulutusluoton maksaa kerralla pois? ›

Voit maksaa kuluttajaluottosi kokonaan pois ennen luoton erääntymistä tai lyhentää luottoa sovittua isommalla summalla. Näin voit säästää luottokustannuksissa. Tietyissä tapauksissa saatat kuitenkin olla velvollinen maksamaan luotonantajalle korvausta lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Miksi kulutusluotto ei ole suositeltava maksutapa? ›

Kulutusluotto ei ole pelastus henkilölle, joka haluaa saada rahaa nopeasti ajattelematta, että raha pitää palauttaa. On hyvä suunnitella, kuinka paljon rahaa todella tarvitsee lainata ja missä tahdissa lainan pystyy maksamaan. Tämä ei siis tavallaan ole miinuspuoli, sillä se on kuluttajan omaksi parhaaksi.

Kuka voi saada kulutusluoton? ›

Kulutusluotto voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään 20-vuotias ja jolla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa. Hakijalta edellytetään myös moitteetonta raha-asioiden hoitoa. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille, eikä kulutusluottoa voi silloin hakea kauttamme.

Mistä saa varmasti lainaa? ›

Ei ole olemassa paikkaa, josta voi aivan varmasti saada pikavippiä tai lainaa. Tähän vaikuttavat jo lainafirmojen asettamat ikärajat sekä luottotietojen tilanne. Suomen laki kieltää luoton myöntämisen luottotiedottomalle henkilölle.

Mistä lainaa pienillä tuloilla? ›

Rahalaitos on toinen hyvä vaihtoehto pienituloiselle. Voit hakea lainaa luotettavasti netistä jos tienaat vähintään 7200 euroa vuodessa, eli 600 euroa kuukaudessa. Rahalaitos on tunnettu ja turvallinen suomalainen lainanvälittäjä, jonka kautta tavoittaa useita vähätuloiselle lainaa myöntävää pankkia.

Mikä pankki antaa helpoiten lainaa? ›

Kun testasin Omalainaa vuonna 2021, niin Aktia oli valmis myöntämään jopa yllättävän edullisen ja ison lainan. Toisaalta suoraan pankista hakien olen saanut Osuuspankista pienemmälle summalle kielteisen lainapäätöksen. Kokemusteni perusteella Aktia on siis helpoin perinteinen pankki saada lainaa.

Miten pankki laskee maksukyvyn? ›

Maksuvaran laskemisessa huomioidaan säännölliset tulot sekä säännölliset menot, jonka perusteella pankit arvioivat lainanhakijan maksukykyä. Tuloina huomioidaan yleensä säännölliset kuukausitulot, kuten peruspalkka tai eläke.

Videos

1. What Happens If You Don't Eat For 5 Days?
(Dr. Sten Ekberg)
2. Midnight Thriller - Follower | Suomalainen Tekstitykset | K-Drama | Korealainen draama
(K-DRAMA)
3. Dellen Millard: Playboy-miljonääriperillinen paljastettiin sarjamurhaajana
(Seekers Crime )
4. BigTreeTech - SKR 3 - TMC2208 UART
(Ed's 3d Tech)
5. ❤️ KRYON Magnetic Servicestä | Vapaa tahto ja kaksinaisuus (osa 1)
(Kryon - Motivação e Esperança)
6. 'Building' the SnowRunner Khan Lo4F in TECHBLOX
(A Tribe Called Cars)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 20/09/2023

Views: 6562

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.