20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (2023)

digitaalisen nomad-työn löytäminen mistä tahansa voi tuntua joistain ihmisistä mahdottomalta.

ehkä ajattelet, että vain ”valitut” pääsevät töihin samalla kun nauttivat elämästä kaikissa niissä upeissa digitaalisissa nomadikohteissa.

Jos on kuitenkin määrätietoinen ja tietää, mistä etätöitä voi etsiä, se on varmasti toteutettavissa ja joillekin ihmisille jopa yllättävän helppoa.

lista ammateista, joita voi tehdä etänä ja jotka ovat siten yhteensopivia digitaalisen nomad-elämäntavan kanssa, kasvaa vuosi vuodelta, mikä on selvä etu kaikille, jotka haluavat kokeilla sitä.

esittelemme sinulle upeita verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään etätyön ja ryhtymään digitaaliseksi kiertolaiseksi, mutta ennen sitä siirrymme tiettyihin ammatteihin, jotka eivät aseta sinulle ankkuria ja anna sinun matkustaa.

ei keksi, mitä tehdä etänä, kun elää kuin todellinen diginomadi? Toivottavasti, seuraava osa tämän artikkelin auttaa sinua löytämään jotain, että olet hyvä, nauttia tehdä, ja voi tehdä etänä.

20 Best Digital Nomad Jobs 2020

 • Copywriting
 • Virtual Assistant – Best Job For Beginners!
 • Verkkokyselyiden tekeminen
 • some-asioiden hoitaminen
 • videotuotanto tai Videomuokkaus
 • Affiliate markkinointi
 • Opetuskielet käännökset

 • kuvitus – ja Grafiikkasuunnittelu
 • ohjelmointi
 • ääninäyttely (Voice over, voice ads, video productions)

 • verkkosivujen rakentaminen
 • jobs – ideal for beginners

 • blogging
 • tour guide
 • transcribing-ideal for beginners
 • squadhelp.com-Lähettäjän nimi yrityksille
 • asiakaspalvelun edustaja
 • verkkosivujen testaaja

FAQ

mikä on digitaalinen nomadi?

Digital nomad on verkossa matkustaessaan työskentelevän henkilön elämäntapa. Yksittäistä henkilöä voi myös kutsua ”digitaaliseksi nomadiksi”, jos hän työskentelee tai pyörittää yritystä aktiivisesti matkustaessaan.

Mitä ovat digitaaliset nomad-työt?

digitaaliset nomadityöt ovat periaatteessa mitä tahansa ammatteja tai töitä, jotka voidaan yhdistää matkustamiseen eli työhön, joka voidaan tehdä matkoilla.

miten digitaalisena kiertolaisena saa töitä?

digitaalisen nomadityön saaminen on käytännössä sitä, että pystyy matkustaessaan tekemään töitä mistä tahansa. Voit joko etsiä nettikeikkoja freelancerina tai aloittaa koko-tai osa-aikatyön yrityksessä, joka mahdollistaa etätyön.

mistä etsiä digitaalisia nomad-työpaikkoja?

suosituimmat sivustot etsiä digitaalisia Nomad työpaikkoja aloittelijoille ovat Upwork.com, Freelancer.com, ja Fiverr.com. voit luoda vahvistetun profiilin ja rekisteröityä tuhansia erilaisia online-keikkoja.

mitkä ovat parhaat digitaaliset nomadikeikat aloittelijoille?

Virtuaaliassistenttia, tietojen syöttöä ja litterointia pidetään helpoimpina digitaalisina nomad-työtehtävinä aloittelijoille, jotka voi aloittaa pelkillä ”online” – perustaidoilla. Virtuaaliassistentti on ehdottomasti paras vaihtoehto, koska sen avulla voit oppia uusia taitoja ja edistystä digitaalisen nomad uran.

20 digitaalista Nomad-työtä voit tehdä vuonna 2020

tekstisuunnittelu on tekstien kirjoittamista markkinointi-ja mainontatarkoituksessa. Kuten voitte kuvitella, freelance copywriter voi kommunikoida asiakkaiden kanssa verkossa ja siksi toimivat periaatteessa mistä tahansa, kunhan on aktiivinen Internet-yhteys. Ja tämä pätee kaikkiin ammatteihin, jotka luettelemme tässä.

Jos luulet osaavasi kirjoittaa hyvin, muista kokeilla sitä. Ja jos et halua luoda vain markkinointitekstejä, voit vapaasti haarautua copywritingistä yleiseen kirjoittamiseen, joka voi kattaa loputtoman kirjon aiheita ja tyylejä, kunhan löydät oikeat asiakkaat.

Luka Trček – Email Marketing Copywriter

 • seuraa hänen INSTAGRAM
 • Lukan UPWORK – profiili
20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (1)

rahan tekeminen UPWORKILLA copywriterina on helppoa. Kaikki mitä tarvitaan on olla 5% parempi profiili ja ehdotuksia kuin kilpailijat. Siten sain ensimmäisen työni. Nyt tienaan tämän ansiosta yli 1500 dollaria viikossa. Jos minä pystyn siihen, sinäkin pystyt siihen!

Virtuaaliassistentti – paras työ aloittelijoille!

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (2)

kuka on virtuaaliassistentti? Se on henkilö, joka tekee erilaisia pieniä tehtäviä yritykselle tai toiselle henkilölle. Aivan kuten henkilökohtainen avustaja, mutta tehdään etänä, mukavasti kotona tai periaatteessa mistä tahansa muualta.

best websites to score a virtual assistant job

 • Upwork VA jobs
 • FlexJobs VA jobs

Taking Online Surveys

(Only US, CAD, AUS)

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (3)

yksi diginomadikeikoista aloittelijoille! Verkkosivustoilla, kuten SurveyJunkie.com voit saada maksun mielipiteidesi jakamisesta ja erilaisten tuotteiden tai projektien testaamisesta auttaaksesi brändejä heidän asiakastutkimuksessaan.

kaikki mitä tarvitset on rekisteröityä ja rakentaa profiilisi! Kun se on tehty, alat saada kyselyitä, jotka vastaavat tietojasi, harrastuksiasi tai tuotteita & palveluita, joita yleensä käytät.

tähän hommaan ei ole juuri mitään vaatimuksia ja aloituskustannus on lähes nolla, tämän voi varmaan tehdä vaikka älypuhelimella. Voit yhdistää tämän jonkin kirjoitustyön edellä, jotta saisit jonkinlaisen kokopäivätulon.

Social Media Manager

isoilla yrityksillä on omat sosiaalisen median managerit tai ne palkkaavat verkkomarkkinointitoimistoja hallinnoimaan sosiaalista mediaansa.

pienemmät yritykset kuitenkin palkkaavat usein freelance-sosiaalisen median hoitajia, jotka huolehtivat tileistään ja auttavat heitä kasvamaan.

sosiaalisen median johtaja hoitaa paljon asioita

 • sosiaalisen median strategian suunnittelu
 • uusien virkojen ja ideoiden luominen
 • grafiikan ja infografiikan luominen tai niiden ulkoistaminen kuvittajille
 • analysoimalla menneiden postausten onnistumista, mikä niistä toimii parhaiten
 • reagoimalla kommentteihin ja viesteihin pitääkseen hyvät suhteet seuraajiin

voitko kuvitella tekeväsi niin?

Christa Romano – Social Media Manager & Digital Marketer

(Video) High Density 2022

olen elänyt viimeiset kuusi vuotta digitaalisena nomadina, työskennellyt digimarkkinoijana ja sosiaalisen median managerina kaikki matkatessaan lähes 60 maahan! Suurimman osan kokemuksestani digitaalisena kiertolaisena olen ollut kokopäivätyössä teknologiayrityksissä. Lisään nyt ansioluettelooni freelance-valmennusyritykseni, jossa työskentelen ihmisten kanssa 101 auttaakseni heitä saavuttamaan paikkariippumattoman uran tavalla, joka toimii parhaiten heille. Joskus asiakkaani päätyvät saada palkattu etätyö, mutta usein he myös päättää freelance taitojaan tai aloittaa uuden online-liiketoimintaa.

verkkokauppa

verkkokauppa kasvaa edelleen maailmanlaajuisesti ja verkkomarkkinat tuovat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Voit hoitaa ostoksia Amazonissa, omassa dropshipping-myymälässäsi tai tuoda tavaroita ja myydä paikallisessa myymälässä.

verkkokaupan aloittaminen vaatii alussa panostusta ja paljon vaivaa, mutta jos pelaa korttinsa oikein tai keksii hyviä tuoteideoita, voi tienata tonnin.

Tässä muutamia parhaita artikkeleita siitä, miten aloittaa

  ropshipping – liiketoiminta
 • AMAZON FBA (step by step guide)
 • Miten myydä Amazonilla, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella

Eroslav Georgief-verkkokaupan asiantuntija &Growthhacker

 • seuraa häntä Instagram – palvelussa
 • check out his own brand – blkn
20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (4)

verkkokauppaa on vaikea murtaa kuin total newbie, but as you get better you learn how to tee rahaa, jonka avulla voit elää omilla ehdoillasi. On erittäin tyydyttävää tuoda tuotteita markkinoille ja saada myyntiä samalla lisäarvoa ihmisten elämään. Dropshippingin kautta voi aloittaa pienemmillä taloudellisilla investoinneilla, mutta pidemmän aikavälin strategiaa varten kannattaa rakentaa oma brändi.

videotuotanto tai videoeditointi

Videotyöpaikat kukoistavat nykyään ja videoeditoijille tai-tuottajille on valtava kysyntä.

Jos video on jotain, johon saatat olla intohimoinen, kokeile luoda yksinkertaisia elokuvia matkoiltasi, tutustu leikkaamiseen ja lisää efektejä.

aloittaaksesi sinun tarvitsee vain hankkia videonluontiohjelmisto, jossa voit harjoitella ja pikkuhiljaa alkaa hallita taitojasi. Voit ottaa yksinkertaisia töitä ja tehtäviä ihmisille, joita he tarvitsevat leikata ja koota tallenteita.

Suosituimmat ohjelmistovaihtoehdot videoiden tekemiseen ovat

 • Final Cut Pro X
 • Adobe Premiere Pro

parhaat alustat videomuokkauskeikkojen pisteyttämiseen

 • Behance Job List
 • ProductionHUB
 • Stage32
 • tai Upwork tai Fiverr aloittelijoille keikoille

Syra Adinda – videotuottaja

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (5)
 • seuraa häntä Instagram-palvelussa
 • katso hänen verkkosivuiltaan: zabenno.com

jätin koko ”firman työntekijän” kokemuksen väliin ja siirryin suoraan location independent freelanceriin Videotoimittajaksi. Tajusin, kuinka onnekas olen nuorena indonesialaisnaisena voidessani käyttää tietojani ja taitojani työskennelläkseni ihmisten kanssa globaalisti ja itsenäisesti. Päätin tukea paikallisia indonesialaisia perustamalla indonesialaisen Videotuotantoyhtiön nimeltä Zabenno. Ajatuksena oli antaa indonesialaisille mahdollisuuksia työskennellä ammattimaisena sisällöntuottajana globaalien asiakkaiden kanssa, samalla kun heillä on vapaus matkustaa tai sijaita itsenäisesti.

Affiliate Marketing

tämä ei ole teknisesti mikään työ, mutta se on jotain, joka voi tehdä paikasta riippumattoman.

Aloita oma sivusto tai blogi ja markkinoi muiden ihmisten tuotteita tai palveluita, joihin uskot. Saat prosenttiosuuden myynnistä ihmisille, jotka tulivat niiden verkkosivuilla kautta affiliate-linkin.

koska tämä on periaatteessa liiketoimintaa, vie jonkin aikaa saavuttaa tarvittavat tulot, jotta voit tulla digitaalinen nomad, mutta se voi lopulta antaa sinulle sijainnin riippumattomuus haluat.

vinkki: Tsekkaa yksi suurimmista affiliate-verkostoista CJ.com tai tulla kumppaniksi amazon. Tässä on uusin & kannattavin amazon affiliate vertailu post noin kannettavat generaattorit RVs.

Opetuskielet

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (6)

hyvä uutiset, Jos olet syntyperäinen puhuja Englanti, saksa tai espanja, voit aloittaa nyt, mutta alhaisemmat hinnat! Joissakin Etelä-Amerikan tai Kaakkois-Aasian maissa voit saada työpaikan yksityiskoulussa ja tehdä ”keskustelutunteja”.

voit saada sertifioinnin (esimerkiksi TEFL: llä) ja parantaa peliäsi ja opettaa Euroopassa, USA: ssa, Australiassa, Kanadassa ja ansaita paljon enemmän rahaa.

sama pätee, jos haluat saada kieltenopettajan paikan toisella kielellä, joka ei ole äidinkielesi, sinun täytyy saada todistus.

se ei oikeastaan ole etätyö, mutta voi olla! Voit suorittaa online-tunteja Skypen kautta asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Tämä on hyvin yleinen tapa ”ansaita” digitaalinen nomadivapaus englannin, saksan tai Espanjan puhujille.

tässä on muutamia sivuja, joilla voi etsiä ”online” kieltenopettajan töitä

 • Preply – Suosituimmat tuutorit tienaavat Preplyllä jopa 550 dollaria / viikko!
 • Verbling
 • Verbalplanet
 • Connections Academy
 • ja paljon muuta.. vain osuma Google ja etsiä verkossa mahdollisuuksia.

Daniel Welsch – bloggaaja / englanninopettaja Yhdysvalloista Espanjassa asuva

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (7)
 • Tsekkaa hänen MADRID-bloginsa &Online English Course for Spanish speakers
 • follow his youtube channel (in Spanish)

i became a English teacher when I become to Madrid, Spanish in my early parikymppinen. Mutta ennen kaikkea opettaminen on hauskaa! Vietin useita vuosia opettaen ammattilaisia erilaisissa yrityksissä ja valtion organisaatioissa sekä kielikouluissa. Se oli minulle hyvä tapa ansaita elantoni ulkomailla. Nykyään, se on yhä yleisempää opettaa Skype, mikä tarkoittaa, että voit jopa tehdä sen etänä, poistaa liikenteen luokasta luokkaan.

käännökset

käännös on loistava freelance-työ, jota voi tehdä mistä tahansa, jos osaa useita kieliä todella hyvin.

kääntäminen on säänneltyä joissakin maissa, joten siihen tarvitaan ehkä tarvittava koulutus, mutta monissa maissa periaatteessa kuka tahansa voi kääntää, kunhan vain onnistuu löytämään asiakkaansa. Ja kääntäminen voidaan ehdottomasti tehdä etänä.

Best websites to find translations jobs

 • Agencies:
  • Gengo.com
  • Onehourtranslation.com
 • markkinapaikat:
  • ProZ
  • TranslatorsCafe
 • :

  • Upwork
  • Fiverr

Katso koko opas käännöstöiden löytämisestä.

kuvitus ja grafiikka

Oletko aina ollut hyvä piirtämään? Ehkä on aika kääntää taitosi (ja intohimosi) uraksi.

(Video) Yhteydenpito – Taistelu yksinäisyyttä vastaan – Hybridityö – Ystävyys työssä – Virtual Frontier E 49

Ryhdy freelance-kuvittajaksi tai graafikoksi. Käytä sosiaalista mediaa työsi tai aikaisempien piirustusten mainostamiseen ja saatat löytää tilaustöitä, jotka merkitsevät freelance-urasi alkua.

kärki: Harkitse myös luoda ja myydä graafisia tuotteita verkkosivuilla, kuten Creative Market tai Graphic River.

Graafinen suunnittelu on hieman yleisempää kuin kuvittaminen, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi hyvää digitaalista nomadityötä. Päinvastoin, on valtava määrä ihmisiä, jotka tekevät sen etänä.

Dorottya Szőke – graafinen suunnittelija

aloitin urani graafisena suunnittelijana Lontoossa. Puoli vuotta sitten tein pomoni kanssa sopimuksen ja tein päätöksen etätyöstä Euroopassa samalla social impact-startupilla, jota olen tehnyt yli vuoden. Työskentelen projekteissa, jotka ulottuvat ympäri maailmaa, keskittyen Afrikkaan ja Aasiaan, mikä tarkoittaa, että olen todella joustava tapoissani työskennellä ja sopeutua eri kulttuureihin. Jos haluat kasvaa digitaalisena kiertolaisena, sinun on ilmennettävä tätä asennetta. Olen aina etsimässä tapoja kasvattaa taitojani, mikä tarkoittaa vapaa-ajallani työskentelen freelance-projekteissa, sitoudun UI-kursseihin ja otan intohimoprojekteihin.

ohjelmointi

ohjelmoijat voivat työskennellä myös etänä! Päivittäin aukeaa lukemattomia etäohjelmointitehtäviä.

on jopa sivustoja, jotka on omistettu erityisesti etäohjelmointitehtäville. Jos olet ohjelmoija tai haluat tulla sellaiseksi, se on loistava tilaisuus tulla paikkariippumattomaksi.

TIP: yksi parhaiten maksavista ohjelmointitöistä löytyy Toptalista.com

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (8)

Travel Developer Course – Work etänä as a Digital Nomad – Learn how to design and rakenna sivustoja työskennellessäsi kaikkialla maailmassa.

ääninäyttely (Voice over, voice ads, video productions)

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (9)

Jos luulit, että ääninäyttely oli varattu vain hyvin-tunnetut näyttelijät maksoivat Disney-hahmon herättämisestä eloon, yllättyisit huomatessasi, kuinka paljon muuta tässä työssä on.

ääninäyttelijöitä tarvitaan kaikkialla sisällön tuottamisprosessissa. Ja onneksi tällaisesta työstä kiinnostuneille se ei välttämättä vaadi muodollista koulutusta tai tiettyä paikkaa!

äänikirjojen lukemisesta, komediallisten sketsien tallentamisesta, piirrettyjen ja videopelihahmojen herättämisestä eloon, puhelinviestien nauhoittamisesta, äänimainoksiin osallistumisesta, podcastien julkaisemisesta tai jopa vain junassa seuraavan pysähdyksen ilmoittamisesta lähtien on jatkuvasti kysyntää ääninäyttelijöille, jotka edustavat monenlaisia taustoja, ikiä ja kieliä.

parhaat nettisivut ääninäyttelemisen tai voice over-töiden löytämiseksi

 • Fiverr
 • Voicebooking
 • Voices.com

Rakennussivustot

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (10)

Rakennussivustot on yksi yleisimmistä nomad-työpaikoista 2 syystä. Se ei välttämättä vaadi asiakkaiden tapaamista ja se on melko helppo oppia.

useimmat ajattelevat, että verkkosivuston rakentamiseen tarvitaan koodaustaitoja! Se ei pidä paikkaansa, ainakaan lähes 15 vuoteen. Itse asiassa, voit rakentaa ammattimaisen näköinen sivustoja asiakkaille nolla koodaus taitoja.

on olemassa monia työkaluja (verkkosivujen rakentajia) tai niin sanottuja sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), joissa on valmiiksi suunniteltuja malleja, joita voidaan käyttää helposti. Nämä taidot voi oppia muutamassa viikossa ja digitaalisen nomadin ura web-suunnittelijana voi alkaa.

suosituimmat työkalut tai CMS – työkalut verkkosivustojen rakentamiseen ovat

 • WordPress, Joomla – tavallisille verkkosivustoille
 • Magento, Prestashop-verkkokauppaan (verkkokauppoihin)
 • Shopify, Bigcommerce – verkkosivujen rakentajat sähköiseen kaupankäyntiin
 • Wix, Squarespace-Suositut verkkosivujen rakentajat

nämä ovat erittäin suosittuja alustoja ja työkaluja, joita käytetään maailmanlaajuisesti. Kun olet oppinut ainakin yhden niistä, vaihtoehtosi digitaalisen nomad-työn tekemiseen avautuvat.

suosittelemme myös tutustumaan Udemyn verkkosuunnittelukursseihin, joissa voit oppia perustrendejä ja työkaluja, joiden avulla pääset alkuun.

parhaat nettisivut ”rakennussivustojen” keikoille

 • Upwork
 • Fiverr
 • Postatkaa someen – kertokaa somepiireillenne, mitä teette
 • suusanallisesti – kun rakennatte muutaman hyvännäköisen nettisivun, työt jatkuvat. Jos luot vankat suhteet asiakkaisiisi, he suosittelevat sinua.

Richárd Majsair-Digital Marketer & Business Mentor

 • sano ”Hei” Instagram-kuvassaan
 • Tsekkaa hänen upeat nettisivunsa: Majsair.hu
20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (11)

p>olen toiminut viimeiset viisi vuotta freelancerina, työskennellyt sosiaalisen median managerina ja World Press-sivuston guruna. Aloitin nettiurani työskentelemällä coworking-toimistossa ja viimeistelemällä Upwork-projekteja, jotka johtavat vakiintuneeseen näkyvyyteen verkossa. Matkustin yli 30 + maassa työskentelee verkossa ja ottaa 3-6 asiakasta samanaikaisesti. Työskentelin asiakkaiden, kuten Coca Cola, Xiaomi, ja muut monikansalliset yritykset, ja myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Viimeisten 2 vuoden aikana aloin rakentaa Freelancer-kollektiivia / – toimistoa, jossa jaamme työt muiden freelancereiden kanssa. Sen lisäksi olen julkaissut kirjani ja auttanut myös digitaalisen markkinoinnin konsulttina.

Data Entry Jobs – ideaali aloittelijoille

tiedonsyöttö kannattaa ehdottomasti antaa, Jos todella haluaa digitaalisen nomad-työn mahdollisimman pian. Tämänkaltainen työ ei vaadi asiantuntemusta tai ylimääräistä koulutusta ja myös aloituskustannukset ovat nollassa.

yleensä se on aika yksinkertaista ja manuaalista työtä, jota ei voi automatisoida. Se ei ehkä ole kaikkein hauskin, mutta se on hyvä tapa aloittaa. Kaikki mitä tarvitset on tehdä hyvä soittolista ja nauttia mukavaa musiikkia (tai jopa äänikirja) siirrettäessä tietoja ympäri.

nämä työt edellyttävät useimmiten tietojen syöttämistä sähköisessä kaupankäynnissä, markkinointiyrityksissä tai yrityksissä, joilla on paljon asiakkaita, toteutettavien erilaisten projektien lomakkeisiin, tietokantoihin tai verkkosivuille.

It won ’t make you rich but it’ s definitely one of the best digital nomad jobs for beginners to starting with!

bloggaaminen

Oletko loistava kirjoittamaan, mutta et halua kirjoittaa muille? Kirjoita itse!

Luo blogi ja kirjoita asioista, joista välität. Kuka tietää, siitä voi tulla ura jonain päivänä, jolloin sinusta voi tulla digitaalinen kiertolainen. Voit pitää blogia mistä tahansa.

Jos haluat aloittaa niche / lifestyle-blogin, tutustu tähän postaukseen Bloggingfastlane.com

(Video) Herääminen pandemian jälkeisessä hybridityömaailmassa – Debbie Goodman Virtual Frontier E47

vihje: suosittelemme artikkelia blogin perustamisesta Matthew Woodwardilta, joka on yksi menestyneimmistä bloggaajista / affiliate-markkinoijista.

Matkaopas

Tämä on hieman erilainen, koska matkaoppaat eivät toimi verkossa kuten muut ammatit, joista tässä artikkelissa puhutaan, mutta joillekin se voisi olla ihanteellinen ratkaisu.

jos tykkää työskennellä ihmisten kanssa ja haluaa tutustua uusiin paikkoihin todella syvällisesti, voi ryhtyä matkaoppaaksi.

kyllä se vaatii paljon opiskelua joka kerta, kun menee uuteen kohteeseen digitaalisena kiertolaisena, mutta on omistautunut ja tämän idean tavoin saattaa saada sen toimimaan.

puhtaaksikirjoitus – loistavaa aloittelijoille!

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (12)

Transkribointi on hieman tylsempää kuin muut ammatit tässä artikkelissa, mutta siitä voi olla hyvä aloittaa.

se voidaan tehdä etänä ja kuten arvata saattaa, periaatteessa kuka tahansa, joka osaa kirjoittaa, voi luoda kirjoitettuja kopioita videoista, äänimateriaalista, luennoista tai puhutuista sanoista.

Best websites to find transcribing jobs

 • REV.com
 • Transcribeme.com
 • Lisätietoja saat tästä transkribing jobs-oppaasta.

Squadhelp.com -lähetä nimi yrityksille

Jos sinulla on tapa sanoja ja kilpailuetua, yritä lähettää nimiä Squadhelp nimeämiskilpailuihin.

Squadhelpin tarkoituksena oli tehdä agenttitasoisesta nimeämistuesta edullinen ja helposti lähestyttävä. Yritykset käynnistää nimeämiskilpailut, ja Creatives (se olet) lähettää ideoita kilpailla kilpailu-palkintoja, jotka ovat vähintään $100.

Squadhelpin luova yhteisö ulottuu ympäri maailmaa, eli niin kauan kuin on internetyhteys, voi osallistua kilpailuihin.

Squadhelp Creatives on työskennellyt yli 20 000 nimeämisprojektissa.

asiakkaat vaihtelevat alkuvaiheen startupeista Nestlen ja Dellin kaltaisiin suuryrityksiin. Squadhelp kilpailut eivät rajoitu nimeäminen, joko–on mahdollisuuksia työskennellä taglines ja logot, liian.

lainaa luovaa energiaasi joukkoistamispeliin liittymällä luovaksi. Saat palautetta kilpailun haltijoilta, jotta voit räätälöidä lähetyksesi heidän etsimänsä mukaan.

Etkö ole varma, mistä aloittaa, kun keksit ideoita? Squadhelp blogi on tonnia vinkkejä siitä, miten nimetä yrityksen yhdessä muiden resurssien, että Creatives voi hyödyntää keksiä parempia ideoita.

Asiakaspalveluedustaja

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (13)

Oletko people-ihminen? Jos etsit paikka, jossa laittaa kaikki viestintätaidot hyvään käyttöön tämä urapolku sopii sinulle.

asiakaspalvelijan tehtävänä on auttaa asiakkaita ratkaisemaan ongelmansa tai opastaa heitä kaikissa prosesseissa, kun he ovat vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa. Se on ihanteellinen ihmisille, joilla on vahva viestintä-ja ongelmanratkaisutaito.

tätä työtä voi tehdä mistä päin maailmaa tahansa, kunhan pääsee internetiin. Myös uusille alokkaille on koko ajan kova kysyntä. Onhan jokainen iso tai pieni yritys tarjoaa jonkinlaista asiakaspalvelua.

Glassdoor.com onko paras vaihtoehto alkaa etsiä tämäntyyppisiä työpaikkoja. Kirjoita vain työn nimi, suodata maa tai maat ”jossa” haluat työskennellä ja olet kaikki perustettu.

Website Tester

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (14)

verkkosivujen testaaja varmistaa, että sivustot toimivat sujuvasti ja ovat asiakasystävällisiä ennen (ja sen jälkeen) niiden lanseerausta. On kustannustehokkaampaa maksaa testaajasta kuin korjata lukuisia valituksia ja käsitellä huonot arvostelut sen päälle.

YRITYKSELLE ei ole mitään pahempaa kuin maksaa tuhansia dollareita verkkosivusta, joka ei lopulta vastaa asiakkaiden tarpeita.

Jos sinulla on ohjelmointitaitoja ja huomaat helposti pieniä eroavaisuuksia siellä täällä, tämä työ sopii sinulle varmasti. Se on paljon helpompaa kuin suunnitella verkkosivuilla tai luoda sisältöä, sinun tarvitsee vain varmistaa, että sivusto tai sovellus tekee mitä sen pitäisi tehdä.

paras sivusto löytää web-testaustöitä

 • UserTesting
 • Trymyui
 • UserFeel
 • Userlytics

paras sivusto etsiä digitaalisia nomad-töitä, joita voi tehdä mistä tahansa!

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (15)

Upwork on lajinsa tunnetuimpia verkkosivuja. Se yhdistää liiketoiminnan freelancereihin, jotka tekevät heille kaikenlaista työtä.

voit rekisteröityä freelanceriksi ilmaiseksi, luoda (ja hienosäätää) profiilisi ja alkaa etsiä töitä. Se on niin yksinkertaista.

Upworkin ”työpaikkavalikoima” on hyvin runsas. Yritykset etsivät jatkuvasti ehdokkaita monilta eri aloilta aina korkeasti koulutetuista ja erityisistä aloihin, joihin lähes kaikki pystyvät aiemmasta asiantuntemuksesta riippumatta. Siksi Upwork voisi olla hyvä paikka aloittaa, jos ei ole paljon työkokemusta. Aloittelijatason töihin voi hakea ja sieltä voi rakentaa itseään.

Upworkilla freelancerina toimimisessa on tietysti ylä-ja alamäkensä. Avoimia työpaikkoja on valtava määrä, mutta myös työtä hakevia freelancereita on valtava määrä. Siksi voi olla aika vaikeaa tulla valituksi.

tästä huolimatta, jos käytät jonkin aikaa profiilisi rakentamiseen, viestintätaitojesi kiillottamiseen ja työpaikkojen etsimiseen, onnistut varmasti löytämään jotain, mitä voit tehdä etänä.

toinen miinuspuoli on se, että Upwork ”vie” prosenttiosuuden palvelusta tienaamastasi rahasta. Palkkiot vaihtelevat 5% : sta 20%: iin riippuen siitä, kuinka paljon rahaa tienaat työskentelemällä tietylle asiakkaalle. Mutta se on vain reilua, koska Upwork tarjoaa todella hienoa palvelua, joka auttaa paljon freelancereita ja yrityksiä.

Talent.hubstaff.com

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (16)

Hubstaff on ajanseurantaratkaisu, jossa on kaikenlaisia ominaisuuksia joukkueille ja yrityksille. Kuitenkin talent.hubstaff.com löydät hubstaff Talent-sivuston, joka toimii markkinapaikkana ihmisille, jotka etsivät työtä tai haluavat palkata.

toisin kuin Upwork, se on vapaa käytettäväksi molemmille puolille, mikä on ehdottomasti etu.

(Video) Tee asiat valmiiksi, älä tuhlaa aikaa – Sam Bennett – Virtual Frontier E48

työtä voi selata vaadittavien taitojen perusteella, jolloin sopivien paikkojen löytäminen on helppoa. Valitse vain taito, jossa olet hyvä, ja selaile avoimia työpaikkoja, jotka voivat olla kokopäiväisiä, tunneittain tai kiinteään hintaan.

hakeaksesi työtä, sinun täytyy ilmoittautua Hubstaff Talentiin, mutta se on ilmaista, nopeaa ja helppoa, joten sen ei pitäisi olla ongelma.

avoimien työpaikkojen etsimisen lisäksi voit luoda oman profiilisi ja antaa yritysten löytää sinut, Kun etsit ammattilaisia, joilla on taitosi.

kerro maailmalle, missä olet hyvä ja jonain päivänä saatat saada sähköpostin, joka merkitsee uuden urasi alkua.

Remoteok.io

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (17)

Remote OK, kuten sen slogan selkeästi sanoo, on työn etsimiseen, jota voi tehdä missä vain.

It ’s made by Nomadlist.com, yksi tunnetuimmista digital nomad sivustot, jotka saattavat auttaa sinua löytämään paras kohde seuraavalle digital nomad ”matka”.

yhdistä se uuteen työhön kauko OK: sta ja olet valmis menemään!

toisin kuin kahdella edellä mainitulla sivustolla, Remote OK: ta ei voi käyttää freelance-työn etsimiseen. Se keskittyy nimenomaan etätöihin.

käytä tehtäväluokkia ja hakutoimintoa löytääksesi jotain, mitä voit kuvitella tekeväsi eläessäsi digitaalista nomad-elämäntapaa.

voit myös vapaasti seurata Remote OK: n Twitter-tiliä tai tilata sen postituslistat pysyäksesi ajan tasalla verkkosivuille lähetetyistä uusista työpaikoista.

Remotey.com

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (18)

Remotey on erityisesti etätyölle omistettu verkkosivusto. Se auttaa yrityksiä löytämään etälahjakkuuksia ja auttaa myös ihmisiä etätyön löytämisessä. Vain mennä verkkosivuilla, klikkaa ”Avoimet työpaikat” ja alkaa etsiä uutta seikkailua.

voit valita työt, joiden avulla voit olla kokonaan tai osittain etäällä ja suodattaa ne myös aikasitoumuksen ja taitosi mukaan.

tällä hetkellä työpaikkatietokanta ei ole yhtä rikas kuin muilla tässä artikkelissa läpikäytävillä sivustoilla, mutta Remotey aikoo lisätä hintapohjaisia tehtäviä tämän artikkelin kirjoitushetkellä käytettävissä olevien avoimien työpaikkojen tietokannan päälle.

Jobspresso.com

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (19)

Jos et halua tehdä vain mitä tahansa eteen tulevaa työtä, vaan haluat työskennellä kiinnostaville ja innovatiivisille yrityksille, Jobspresso on juuri sinua varten. Se pitää huolen siitä, että esillä on vain huippulaatuisia positioita suurilta yrityksiltä.

lisäksi listautuminen ei ole yrityksille ilmaista, mikä nostaa rimaa myös työnantajille.

Jobspresso ei ole suunnattu erityisesti etätöihin, joita voi tehdä mistä tahansa, mutta hyvin harva niistä liittyy tiettyyn paikkaan tai kaupunkiin. On töitä, joita voidaan tehdä mistä tahansa, mistä tahansa tietyllä alueella, tietyn aikavyöhykkeen sisällä jne.

Jos haluat samaan aikaan tehdä töitä ja matkustaa ympäri maailmaa, muista valita työ, jonka voi tehdä oikeasti mistä tahansa.

voit vapaasti käyttää suodattimia Jobspresso.com helpottaa oleellisen aseman löytymistä. Voit myös seurata sivuston Twitter-tilin olla yksi ensimmäisistä tietää uusia listauksia ja lisätä mahdollisuuksiasi löytää unelmatyö.

BIDVINE

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (20)

20 Digital Nomad-työtä, joita voit tehdä mistä tahansa vuonna 2021 (21)

bidvine on tehokas tapa etätyötä tekeville ammattilaisille kasvattaa liiketoimintaansa ja löytää uusia asiakkaita. Voit aloittaa yksinkertaisesti luoda ilmainen ammatillinen profiili bidvine, kuvaile taitosi, alueet asiantuntemusta, ja määritä asetukset. Sitten Bidvine lähettää Sinulle asiakkaita, jotka ovat ottelu sinulle.

olitpa web-suunnittelija, ohjaaja, sosiaalisen median markkinoija tai tarjoat muuta ammattimaista palvelua etänä, saat haluamasi asiakkaat.

maksat pienen palkkion vain silloin, kun haluat ottaa yhteyttä asiakkaaseen, jos työ ei tunnu itselle sopivalta, on TÄYSIN ILMAISTA siirtää työjohtoa eteenpäin.

tilausmaksuja ei peritä, eikä palkkiotyöstä peritä provisiota.

Indeed.com

Indeed.com on melko mahdollisesti suurin työmarkkina Internetissä. Kymmeniä (tai satoja) tuhansia uusia työpaikkoja lähetetään päivittäin, mikä tekee siitä hyvän paikan löytää mitä etsit.

kyseessä ei ole digitaalinen nomadi-ja etätyösivusto. Se on enemmänkin perinteinen työsivusto, mutta siinä on tietysti myös töitä, joita voi tehdä etänä. Muista käyttää edistynyttä Työnhakutoimintoa näyttääksesi vain sinua kiinnostavat työt.

etätyön löytäminen voi olla vaikeampaa Indeed.com, joten me ensin kokeilla muita vaihtoehtoja me mainittu tässä artikkelissa. Jos et löydä mitään, kokeile Indeed.com.

oma some

some on oiva työkalu etätyötä etsittäessä. Digitaaliseen nomad-elämäntyyliin, etätyöhön tai vaikka erityisaloille keskittyviä Facebook-ryhmiä on lukemattomia.

käytä digitaalisia nomadiryhmiä inspiraationa ja kahta muuta ryhmää etsiäksesi työtä, jossa voisit olla hyvä.

vinkki: Tsekkaa Global Digital Nomad Network (32K jäsentä)

se voi olla vähän vaikeampaa, koska ensin pitää etsiä ryhmiä ja vasta sitten itse työpaikkoja, mutta luota minuun, se voi olla todella sen arvoista.

Oletko valmis aloittamaan seuraavan seikkailusi?

Jos vain mietit digitaaliseksi nomadiksi ryhtymistä, se saattaa tuntua sinusta pelottavalta askeleelta. Älä pelkää kokeilla sitä.

(Video) 5 askelta moderniin yritysrakenteeseen – E 20 - #Kysy toimitusjohtajalta

pahimmassa tapauksessa opit jotain uutta ja selvität, onko tämä elämäntapa sinulle oikea. Parhaassa tapauksessa löydät jotain, joka pitää sinut menossa koko loppuelämäsi.

vain yksi tapa selvittää!

Videos

1. The Perfect Freelancer Experience Strategy - Q&A E 7 #AskTheCEO
(Flash Hub)
2. Yrittäjyys ja innovaatio VUCA-maailmassa – Virtual Frontier E46
(Flash Hub)
3. Paul Sereno: What can fossils teach us?
(TED)
4. Katso tämä ennen kuin ostat Zoom H5:n
(Christian Skyes)
5. TOP 20 PERFUME PARLOUR CLONE FRAGRANCES OF 2022 - BEST MENS CLONES
(MAGS FRAGS - Fragrance Reviews)
6. Freelancer All Movie cutscenes
(Ricardos Gaming)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 21/10/2023

Views: 5870

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.