11 parasta verkkokoulua, jotka hyväksyvät FAFSA:n 2023 (2023)

Jos haluat opiskella verkossa taloudellisella tuella, voit hakea online-oppilaitoksiin, jotka hyväksyvät FAFSA:n, jonka avulla voit maksaa lukukausimaksun ja hankkia muita oppimateriaaleja.

Olen melko varma, että hänen on täytynyt nähdä tämä "FAFSA" -juttu, ehkä kerran tai useammin, enkä edes tiedä mikä se on tai miten se toimii. Tätä viestiä ei ymmärretä hyvin, jos et ensin tiedä mitä FAFSA tarkoittaa. Joten mennään suoraan siihen, mistä on kyse.

[lwptoc]

Mikä on FAFSA?

FAFSA on lyhenne sanoista Free Application for Federal Student Aid. Se on lomake, jonka yhdysvaltalaiset korkeakouluopiskelijat, olivatpa sitten nykyiset tai mahdolliset opiskelijat, täyttävät tai täyttävät selvittääkseen, ovatko he oikeutettuja opintotukeen. Tämän FAFSA:n kautta opiskelijat voivat hakea liittovaltion apurahoja, työopintoja ja lainoja.

Korkeakoulu, johon olet hakenut tai johon olet jo ilmoittautunut, käyttää FAFSA-lomakkeessa olevia tietojasi liittovaltion tukikelpoisuuden määrittämiseen. Jotkut osavaltiot ja korkeakoulut voivat myös käyttää näitä tietoja auttaakseen opiskelijoita. FAFSA:n saamiseksi tyypillisiin vaatimuksiin kuuluu, että sinulla on taloudellisia tarpeita, olet ilmoittautunut akkreditoituun oppilaitokseen, joka suorittaa tutkintoa tai todistusohjelmaa.

Sinun on myös oltava Yhdysvaltain kansalainen tai kelvollinen ei-kansalainen. On olemassa muita kelpoisuusvaatimuksia ja -kriteerejä, jotka vievät suuren osan tästä sivusta ja ohjaavat pääaiheen muualle, jos jatkamme siitä kirjoittamista. Siis vain Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki vaatimukset, kriteerit, hakuprosessit ja hakuohjeet.

Miten tämä FAFSA-juttu liittyy online-opistoihin?

Olet jo ymmärtänyt, että FAFSA on eräänlainen taloudellinen apu opiskelijoiden auttamiseksi, ja sen tarjoaa Yhdysvaltain liittohallitus. Online-opistot ovat myös kouluja, ja jotkut niistä ovat oikeutettuja hyväksymään FAFSA. Ymmärrä, että kaikki koulut eivät hyväksy FAFSAa, olipa kyseessä perinteinen tai verkkokoulu. Sinun on tehtävä tutkimus tietääksesi, mitkä koulut hyväksyvät FAFSA:n, ennen kuin haet pääsyä tai taloudellista tukea.

Aiemmin vain perinteiset koulut hyväksyivät FAFSA:n, joten vain opiskelijat, jotka käyvät kampuksella, olivat oikeutettuja liittovaltion opintotukeen. Mutta nykyään monet online-opistot hyväksyvät nyt FAFSA:n, mikä tekee verkko-opiskelijoista oikeutettuja myös liittovaltion taloudelliseen tukeen ja muun tyyppiseen tukeen aivan kuten perinteiset opiskelijat.

Kuten edellä mainitsin, apurahalla voi maksaa lukukausimaksut ja jos sitä on jäljellä, voit hankkia sillä koulutarvikkeet, kuten kannettavat tietokoneet ja oppikirjat, tai maksaa asumis- ja asumiskulut. Verkko-opiskelijoiden ei tietenkään tarvitse maksaa asumisesta ja joissakin tapauksissa elinkustannuksista, koska he saattavat silti asua vanhempiensa luona, jotka voivat huolehtia siitä.

Mutta jos olet yksin asuva aikuinen ja kirjoilla verkkoopistoon, et tarvitse rahaa elinkustannuksiin, jos olisit töissä, ja jos et ole, saatat tarvita sitä. Yksi verkkokoulutuksen eduista on, että se on joustava ja omatoiminen, joten se ei häiritse olemassa olevia velvollisuuksiasi. Voit helposti navigoida oppimiseen ja työskentelyyn tukeaksesi itseäsi ja koulutustasi.

Onko olemassa online-korkeakouluja, jotka hyväksyvät FAFSA:n?

No, jos et saanut sitä aikaisemmin. Kyllä, on online-korkeakouluja, jotka hyväksyvät FAFSA:n. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että vain alueellisesti akkreditoidut koulut – verkossa tai perinteiset – voivat hyväksyä FAFSA:n ja tarjota taloudellista tukea opiskelijoille.

Siksi varmista, että verkkokoulu, johon haet, on akkreditoitu ja hyväksyy FAFSA:n. Jotkut akkreditoiduista online-opistoista, jotka hyväksyvät FAFSA:n, on lueteltu ja niistä keskustellaan tarkemmin alla.

Kuinka löytää online-opistot, jotka hyväksyvät FAFSA:n

On vain yksi tapa löytää online-opistot, jotka hyväksyvät FAFSA:n, ja se on käyttää Internetiä. Käytä vain älypuhelintasi, tietokonettasi tai mitä tahansa muuta digitaalista laitettasi, jolla on pääsy Internetiin, ja etsi online-oppilaitoksia, jotka hyväksyvät FAFSA:n.

Sanoisin, että sinun pitäisi kysyä, mutta se on stressaavaa verrattuna Internetin käyttöön. Voit siemailla kupillista kahvia olohuoneessasi ja selata Internetiä FAFSAa hyväksyvissä verkkoopistoissa. Saat paljon enemmän käsiksi rekkakuorman tietoa kuin kysyisit.

Koska olet jo täällä, sinun ei tarvitse jatkaa FAFSA:n hyväksyvien online-oppilaitosten etsimistä muualta. Olemme koonneet luettelon näistä korkeakouluista tänne ja ne ovat akkreditoituja, joten saat akkreditoidun tutkinnon tai todistuksen ohjelmasi jälkeen. Kootuista korkeakouluista on myös keskusteltu ja linkitetty kunkin koulun verkkosivustolle, jotta voit oppia lisää valitsemastasi koulusta.

Jatka lukemista löytääksesi parhaat online-opistot, jotka hyväksyvät FAFSA:n, ja katso, kuinka voit käyttää taloudellista apuasi tukemaan sinua matkallasi menestykseen.

Parhaat verkkokoulut, jotka hyväksyvät FAFSA:n

Seuraavat ovat verkkokoulut, jotka hyväksyvät FAFSA:n, lue ne huolellisesti ja seuraa annettuja linkkejä saadaksesi lisätietoja kiinnostuksesi herättävästä online-opistosta.

 • Johanneksen yliopisto
 • Lewisin yliopisto
 • Bradleyn yliopisto
 • Walshin yliopisto
 • Widenerin yliopisto
 • Our Lady of the Lake University (OLLU)
 • Seton Hallin yliopisto
 • Utica-yliopisto
 • Lasell-yliopisto
 • Anna Maria College
 • Baker College

1. St. John's University

St. John University on yksi parhaista akkreditoiduista verkkokouluista, joka hyväksyy FAFSA:n ja saa akkreditoinnin Middle States Commission on Higher Educationilta. Se perustettiin vuonna 1870, ja se tarjoaa laajan valikoiman online- ja kampuksella olevia kursseja, jotka johtavat perustutkintoon ja jatkotutkintoihin. Vaikka verkkokurssit ovat pieniä, pääset oppimaan omaan tahtiisi.

St. John hyväksyy FAFSA:n sekä verkko- että perinteisiltä opiskelijoilta. Päätoimiset online-opiskelijat saavat IBM:n kannettavan tietokoneen ja valikoiman palveluita, kuten teknistä tukea, kirjastoresursseja, uraohjausta ja paljon muuta. Liittovaltion avun lisäksi St. John's Universityn rahoitusaputoimisto tarjoaa valtion ja yliopistojen tukiohjelmia ja muita yksityisesti rahoitettuja apurahoja.

Käy koulussa

2. Lewisin yliopisto

Lewis University on Higher Learning Commissionin akkreditoima, ja se on myös North Central Association of Colleges and Schools -järjestön jäsen. Lewis on akkreditoitu, tarjoaa online-ohjelmia ja hyväksyy myös FAFSA:n, joten se on yksi parhaista online-opistoista, jotka hyväksyvät FAFSA:n. Lewis University tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkintoon johtavia ohjelmia verkossa, ja kuka tahansa opiskelija voi hakea.

Halusitpa sitten suorittaa korkeakoulututkinnon, ilmoittautua jatko-opintoihin tai hankkia uutta tietoa verkkokursseista, Lewis Universityn verkko-ohjelmat tarjoavat sinulle mahdollisuuden oppia oppimistyyliisi sopivalla tavalla. Jotkut online-tutkinto-ohjelmista ovat hoitotyön maisteri, kyberturvallisuuden maisteri, liiketalouden kandidaatti (kiihdytetty), BA organisaatiojohtajuudessa ja monia muita.

Käy koulussa

3. Bradleyn yliopisto

Bradley University perustettiin vuonna 1897, ja se on myös Higher Learning Commissionin akkreditoima, joten se hyväksyy FAFSA:n ja tarjoaa liittovaltion taloudellista tukea. Se ei ole vain sen perinteiset opiskelijat, jotka saavat nauttia FAFSA-mahdollisuudesta, vaan myös sen verkko-opiskelijat. Bradley tarjoaa joukon verkko-ohjelmia opiskelijoille eri osavaltioissa ja maissa, ja monet heistä voivat saada FAFSA:n tukemaan opetusta ja koulumateriaaleja.

Verkko-ohjelmat leviävät hoitotyön, neuvonnan, koulutuksen ja muiden todistuksiin. Bradley Universityn verkko-opiskelu tarjoaa oppijalle joustavan oppimisympäristön, yhteistyöhön perustuvan oppimisen, poikkeukselliset kouluttajat, vahvan tuen, käytännön kokemuksen ja vakiintuneen verkoston. Kokemus, jonka voit saada milloin tahansa ja missä tahansa sinulla on pääsy Internetiin.

Käy koulussa

4. Walshin yliopisto

Higher Learning Commissionin akkreditoima ja laajan valikoiman online-tutkinto-ohjelmia tarjoava Walshin yliopisto on yksi parhaista online-opistoista, jotka hyväksyvät FAFSA:n. Yliopisto tarjoaa verkkotutkintoja aikuisille, jotka haluavat etulyöntiaseman markkinoilla. Saatavilla on useita online-kiihdytettyjä kandidaatin tutkintoja, maisterin tutkintoja ja ammatillisia kehitysohjelmia.

Nämä ohjelmat vaihtelevat liiketaloudesta, hoitotyöstä ja tietojenkäsittelytieteestä ja tietotekniikasta poikkitieteellisiin tutkimuksiin, viestintään ja neuvontaan. Päätoimiset opiskelijat saavat taloudellista tukea ja esikunnat ovat aina käytettävissä opastamassa rahoitushakuprosesseissa.

Käy koulussa

5. Widener University

Widener University on yksi verkkokouluista, jotka hyväksyvät FAFSA:n, ja sen on akkreditoinut Middle States Commission on Higher Education. Perinteisten ohjelmiensa lisäksi Widener tarjoaa kansallisesti tunnustettuja tutkintoja, jotka tarjotaan 100 % verkossa. Verkko-ohjelmat sopivat hyvin jo työskenteleville ihmisille, jotka haluavat päivittää uraansa tai tutkia uutta urapolkua.

Verkko-ohjelmat ovat saatavilla perustutkinto-, jatko- ja jatko-opintojen tasolla. Ohjelmat sisältävät kandidaatin tutkinnon organisaation kehittämisessä ja johtajuudessa, liittoutuneiden terveyskasvatuksen lääketieteen tutkinto, Accelerated RN to BSN to MSN ja monet muut. Koska koulu hyväksyy FAFSA:n ja se toimii myös verkko-opiskelijoille, sinun tulee myös hakea tukea lukukausimaksuistasi.

Käy koulussa

6. Our Lady of the Lake University (OLLU)

OLLU on Southern Association of Colleges and Schools -akkreditoima ja on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja edullista koulutusta. Se on yksi FAFSA:n hyväksyvistä online-yliopistoista, ja noin 75 % OLLU:n opiskelijoista saa liittovaltion lainoja. FAFSA-hakemuksen voi tehdä linkin kautta OLLU:n verkkosivuille.

Online-ohjelmia on todella vähän, siellä on vain tohtorintutkinto. sosiaalityössä, sosiaalityön kandidaatti ja jopa 12 maisterintutkintoa johtavaa ohjelmaa, mukaan lukien MBA ja kyberturvallisuus. Tukihenkilöstö on käytettävissä opastamassa sinua FAFSA:n ja pääsyhakemuksen läpi sekä tarjoamaan teknistä tukea.

Käy koulussa

7. Seton Hall University

Seton Hall on Middle States Commission on Higher Educationin akkreditoima, ja se tarjoaa tiukkoja akateemisia ohjelmia varustaakseen opiskelijoille kysyttyjä taitoja millä tahansa opiskelualueella, johon he päättivät erikoistua. Se on yksi online-opistoista, jotka hyväksyvät FAFSA:n ja myöntävät taloudellista tukea. t opiskelijoille sekä pääsy muihin opiskelijapalveluihin.

Seton Hallin yliopiston verkko-ohjelmien kautta voit ansaita tutkinnon tai todistuksen sekä rakentaa käytännön taitoja ja luoda verkostoja huippuorganisaatioiden kanssa. Ohjelmat sisältävät MBA-, MAE-neuvonnassa, MAE koulutusjohtajuudessa, johtamisessa ja politiikassa sekä muut todistusohjelmat.

Käy koulussa

8. Utica College

Utica College on yksi akkreditoiduista online-opistoista, jotka hyväksyvät FAFSA:n. Sen akkreditoinnin on myöntänyt Middle State Colleges and Schools Associationin korkeakoulutuskomissio. Yli 90 % sekä kampuksella että verkko-opiskelijoista saa liittovaltion taloudellista tukea, ja henkilökunta on käytettävissä opastamaan jokaista opiskelijaa minkä tahansa hakuprosessin läpi, joka voi olla stipendejä, opintolainoja, apurahoja jne.

Utica College tarjoaa laajan valikoiman online-tutkinto- ja todistusohjelmia, jotka on suunniteltu hiomaan olemassa olevia taitojasi ja auttamaan sinua nousemaan urallasi tai tutkimaan uutta urapolkua keskeyttämättä henkilökohtaista elämääsi. On olemassa 10 online-kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, 12 maisteri-, 1 tohtorin- ja 5 todistusohjelmaa. Jotka kaikki tarjotaan 100% verkossa.

Käy koulussa

9. Lasell College

Lasell College on akkreditoitu yksityinen korkeakoulu, joka hyväksyy FAFSA:n, tarjoaa liittovaltion taloudellista tukea ja tarjoaa laajan valikoiman kysyttyjä kursseja verkossa. Tämä korkeakoulu on tarjonnut 100 % verkkokursseja viimeiset 15 vuotta ja paranee joka vuosi. Siksi sillä on paljon kokemusta laadukkaan verkkokoulutuksen tarjoamisesta.

Tarjottuja verkkokursseja opettavat alansa kokeneet johtajat ja kouluttajat käyttäen innovatiivista opetussuunnitelmaa, joka myös antaa opiskelijoille käytännön taitoja, jotka haittaavat heidän menestymistään omilla urapoluilla.

Käy koulussa

10. Anna Maria College

Anna Maria College perustettiin vuonna 1946, ja sen on akkreditoinut New England Association of Schools and Colleges. Se on yksi online-oppilaitoksista, joka hyväksyy FAFSA:n, ja noin 98 % kokopäiväisistä opiskelijoista saa taloudellista tukea. Koulun verkkosivuston kautta voit helposti hakea FAFSA:ta ja olla jonossa liittovaltion apurahan saamiseksi.

Online-ohjelmat ovat harvat, joilla on vain palotieteen BS ja MPA tai julkishallinnon maisteri. Verkko-ohjelmista ansaitsemillasi taidoilla pääset edetmään urallasi.

Käy koulussa

11. Baker-yliopisto

Viimeisellä FAFSA:n hyväksyvien online-oppilaitosten luettelollamme on Baker College, jonka Higher Learning Commission on akkreditoinut tarjoamaan kandidaatin, maisterin, tohtorin ja ammatillisen kehittämisen ohjelmia. Myös hyväksyä FAFSA ja tarjota liittovaltion taloudellista tukea kampuksella ja online-opiskelijoille.

Online-ohjelmat on suunniteltu joustaviksi ja helposti istuviksi häiritsemättä kiireistä elämäntapaasi ja muita velvollisuuksiasi.

Käy koulussa

Nämä ovat 11 parasta online-oppilaitosta, jotka hyväksyvät FAFSA:n ja tarjoavat liittovaltion taloudellista tukea verkko-opiskelijoille, jotka ovat osa oppilaitoksia. FAFSA on yhdysvaltalainen asia, joten täällä keskusteltiin vain yhdysvaltalaisista yliopistoista ja korkeakouluista.

Usein kysytyt kysymykset online-opistoista, jotka hyväksyvät FAFSA:n

Voitko maksaa korkeakoulusta FAFSA:lla?

Kyllä, voit käyttää FAFSAa maksaaksesi korkeakoulusta. Sitä varten se itse asiassa on suunniteltu

Ottavatko kaikki korkeakoulut vastaan ​​taloudellista tukea?

Useimmat akkreditoidut verkko- ja perinteiset korkeakoulut hyväksyvät taloudellista tukea, ja hyväksyvätkö ne sen vai eivät, ilmoitetaan heidän verkkosivuillaan. Tästä syystä sinun on ensin tutkittava tietääksesi korkeakoulut, jotka hyväksyvät tai eivät hyväksy FAFSA:a.

Kuinka paljon rahaa FAFSA antaa lukukaudessa?

FAFSA antaa maksimimäärän 6000 dollaria lukukaudessa

Mikä on FAFSA:n ikäraja?

Onneksi FAFSA:lla ei ole ikärajaa. Voit hakea missä tahansa iässä, jopa 70-vuotiaana, mutta hakijoiden on oltava vähintään 13-vuotiaita hakeakseen FAFSAa, koska heidän on hankittava FSA-tunnus lähettääkseen lomakkeen verkossa.

Tämä lopettaa 11 parasta online-oppilaitosta, jotka hyväksyvät FASFA:n, ja toivon, että siitä on ollut apua. Löydät aiheeseen liittyviä hyödyllisiä artikkeleita alla olevista suosituksista.

Suositus

 • 13 verkkokoulua, jotka antavat hyvityssekkejä ja kannettavia tietokoneita
 • 7 parasta valtion työpaikkaa, jotka maksavat korkeakoulusta
 • 12 ilmainen englanninkielinen testi sertifikaatilla
 • 13 Hillsdale Collegen ilmaista verkkokurssia
 • Halvat verkkokoulut ilman hakemusmaksua
 • 8 online-oppilaitosta, jotka maksavat sinulle osallistumisesta
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated: 12/02/2023

Views: 6153

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.